Tümü İş İlanları

Pozisyon: Tümü
İstanbul Anadolu / Ümraniye TANSAV Özel Güvenlik Hizmetleri

İstanbul Anadolu yakasında yeni başlayacak projelerimiz için; 5188 Güvenlik kimlik kartı olan Bay Bayan Güvenlik Görevlileri aranmaktadır. 0507 812 17 20..

İstanbul Anadolu / Ümraniye A Organizasyon Hizmetleri A. Ş.

Firmamızın operasyon bölümünde çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. Şirketimizin tüm transfer işlemlerinin operasyonunu sürücüler ile birlikte, Operasyon Müdürünün yönetiminde yürütülmesini sağlamak. Aranan Nitelikler : - En az üniversite mezunu olmak ( tercihen tur..

İstanbul Avrupa / Güngören Saw Tekstil

MERTERDE BULUNAN ERKEK ÜST GRUP ÜRETİMİ YAPAN FİRMAMIZA MERTER CİVARINDA OTURAN DENEYİMLİ ATÖLYE ÇEVRESİ GENİŞ REFERANS VEREBİLECEK ÖZELLİKLE İÇ PİYASA DENEYİMİ YÜKSEK FASON TAKİPÇİSİ ARANIYOR. NOT EVE ARABA VERİLMEMEKTEDİR.ÜCRETLERİMİZ DOLGUNDUR HER TÜRLÜ SOSYAL HAK MEVCUTTUR...

İstanbul Avrupa / Kağıthane TANSAV Özel Güvenlik Hizmetleri

İstanbul Avrupa yakasında bulunan projelerimizde görevlendirmek üzere; A2 Ehliyetli ve aktif motor kullanabilen, Kendi motoru ile çalışacak, 5188 Kimlikli Motorlu Joker güvenlik görevlisi aranmaktadır. Detaylı Bilgi için : 0212 210 61 60 - 0507 812..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy TANSAV Özel Güvenlik Hizmetleri

Çekmeköy / Taşdelen'de ve Bostancı E5'de bulunan elit site projelerimizde görevlendirmek üzere; 22 - 35 yaşlarında 5188 ögg kimlikli ulaşım sorunu olmayan bayan güvenlik görevlisi aranmaktadır. 0507 812 17 20..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Fikir Fabrika Dijital Ajans Hizmetleri

1. Grafik - Web tasarım konusunda minimum 1-2 yıl tecrübeli 2. Adobe Photoshop, Illustrator kullanımı konusunda deneyim sahibi, 3. Yaptığı web ve grafik tasarım çalışmalarını referans olarak gösterebilecek, 4. Verilen yönergelere uygun olarak yaratıcı çalışmalar ortaya çıkarabilece..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Fikir Fabrika Dijital Ajans Hizmetleri

• Facebook, Instagram genel akışı ve reklamcılığı azda olsa hakkında bilgi sahibi olan , • Sosyal medya üzerinden gelecek olan müşteri taleplerini yanıtlamak ve çözümlendirmek, • Pozitif ve güler yüzlü yaklaşım ile belirlenmiş kurallar doğrultusunda şikayetleri karşılamak, • Gerekl..

Kocaeli / Gebze Erce Group

Gebze Darıca Beylikbağı Çayırova bölgelerinde ikamet eden 20-55 yaş aralarında dıksıyonu duzgun guvenlık kımlık kartlı bay güvenlik personellerı alınacaktır. Ayrıntılı bilgi için Serhat Bey 0533 727 4371..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler World Security

İSTANBUL AVRUPA VE ANADOLU YAKASINDA BULUNAN PROJELEİMİZDE YATILI OLARAK ÇALIŞACAK ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTLI BAY PERSONELLER ARANMAKTADIR. ARANAN ŞARTLAR; *T.C. VATANDAŞI OLMAK, *5188 SAYILI ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTI OLAMSI, *18 - 38 YAŞ ARALIĞINDA OLMASI,..

Çanakkale / Merkez Now İstanbul

Çanakkale Kepez de bulunan unisex kuaför salonumuza tecrübeli idealist erkek kuaförü alinacaktir..