Üst Düzey Yönetici İş İlanları

Pozisyon: Üst Düzey Yönetici
İzmir / Tümü LESCON

İş TanımıMağaza Yönetici Yardımcılığı konusunda minimum 2 sene deneyimli Tercihen aktif spor sektöründe çalışmış Minimum lise mezunu MS Office uygulamalarına ve Wınner Nebim Programına hakim Marka bilinci ile müşteri memnuniyeti odaklı düşünen..

K.Maraş / Tümü LESCON

İş Tanımı· Mağaza Müdür/Müdür Yardımcılığı konusunda minimum 2 sene deneyimli · Tercihen aktif spor sektöründe çalışmış · Minimum lise mezunu · MS Office uygulamalarına ve Wınner Nebim Programına hakim · Marka..

İstanbul Avrupa / Tümü LESCON

İş Tanımı· Mağaza Müdür/Müdür Yardımcılığı konusunda minimum 2 sene deneyimli · Tercihen aktif spor sektöründe çalışmış · Minimum lise mezunu · MS Office uygulamalarına ve Wınner Nebim Programına hakim · Marka..

İş TanımıPenoboard şirket bünyesinde ,Ukranyada İnşaat malzemeleri ( Yalıtım) sektöründe faaliyet gösteren firmamızda Şirket stratejilerine bağlı olarak bütçe analizlerini ve raporlamalarını yapmak ,Satış bütçeleri ve karlılıklarının takibinin yapmak,Şirket stratejilerine bağ..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıAriste Peynir şirket bünyesinde Toptan ve Perakende Peynir sektöründe ,gurme inovatif ürünlerde büyümekte olan firmamızın büyüme aşamasında kurumsallaşmasında katıkata bulunacak ,idari işleri yönetebilecek  ''FİNANS MÜDÜRÜ'' arayışımız bulunmaktadır.A..

Van / Tümü LESCON

İş TanımıMağaza Yöneticisi konusunda minimum 2 sene deneyimli Tercihen aktif spor sektöründe çalışmış Minimum lise mezunu MS Office uygulamalarına ve Wınner Nebim Programına hakim Marka bilinci ile müşteri memnuniyeti odaklı dü..

Gaziantep / Tümü LESCON

İş TanımıMağaza Yöneticisi konusunda minimum 2 sene deneyimli Tercihen aktif spor sektöründe çalışmış Minimum lise mezunu MS Office uygulamalarına ve Wınner Nebim Programına hakim Marka bilinci ile müşteri memnuniyeti odaklı düşünen Sektör tren..

Şanlıurfa / Tümü LESCON

İş TanımıMağaza Yöneticisi konusunda minimum 2 sene deneyimli Tercihen aktif spor sektöründe çalışmış Minimum lise mezunu MS Office uygulamalarına ve Wınner Nebim Programına hakim Marka bilinci ile müşteri memnuniyeti odaklı dü..

Ankara / Tümü LESCON

İş TanımıMağaza Müdürlüğü konusunda minimum 2 sene deneyimli Tercihen aktif spor sektöründe çalışmış Minimum lise mezunu MS Office uygulamalarına ve Wınner Nebim Programına hakim Marka bilinci ile müşteri memnuniyeti odaklı düşünen Sektör trend..

Antalya / Tümü LESCON

İş TanımıMağaza Yöneticisi konusunda minimum 2 sene deneyimli Tercihen aktif spor sektöründe çalışmış Minimum lise mezunu MS Office uygulamalarına ve  Nebim W3 Programına hakim Marka bilinci ile müşteri memnuniyeti odaklı düşün..