Üst Düzey Yönetici İş İlanları

Pozisyon: Üst Düzey Yönetici

İş TanımıBu ilan, Türkiye İş Kurumu İstanbul İl Müdürlüğü Şişli Şube Müdürlüğü'nün 2950 sayılı izni ile verilmiştir.Aranan NiteliklerDoğuş İnşaat’ın Suudi Arabistan projelerinde görevlendirmek üzere ”PROJE MÜDÜRÜ/PROJE MÜDÜR YARDIMC..

Kocaeli / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz kozmetik sektöründe faaliyet gösteren müşterimiz için Kimya Mühendisi Mesul Müdür arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin  Kimya, Kimya Mühendisliği  bölümleri..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz,kaynak otomasyonu konusunda hem iç pazar hem dış pazara yönelik üretim ve satış faaliyetleri gerçekleştiren Türkiye’ nin lider kaynak kuruluşlarından olan firmamız adına İnsan Kaynakları Sorumlusu aramaktayız.Ar..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, kaynak elektrotları, gazaltı , tozaltı ,özlü tip kaynak telleri , redresörler,gazaltı , tozaltı kaynak makineleri , inverter tip kaynak makineleri ve kaynak jeneratörleri üretmekte olan ve robotik kaynaklı çözüm uygulamalarıyla kayn..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı  Satış Hedeflerini Gerçekleştirmek Bayii ,Distribütör ve Toptancı Organizasyonunu Yönetmek Cari Hesapların Ve Risklerin Takibini Yapmak Satış Geliştirici Faaliyet..

İstanbul Avrupa / Tümü My Job Executive Search & Selection

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, alanında lider konumdaki Reklam Ajansı için, mevcut ve potansiyel müşterilerle ilişkilerin geliştirilmesinden sorumlu olacak " MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ DİREKTÖRÜ " arayışımız bulunmaktadır. Aranan Nitelikler..

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; DİYARBAKIR NİNOVA AVM de açılması planlanan FLO mağazamızda gör..

İstanbul Avrupa / Tümü AVRUPA ŞAFAK HASTANESİ

Aranan Nitelikler- Üniversitelerin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümü Fizik Tedavi Teknikerliği bölümlerinden mezun,- Temel anotomi ve fizyoloji bilgilerine sahip,- FTR cihazlarının kullanımı ve endikasyonları konusunda bilgi sahibi,- Ekip çalışmasına yat..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıŞirketimiz, internet üzerinden haber portalı, televizyon ve radyo olmak üzere 3 alanda hizmet vermektedir.Aranan NiteliklerTelevizyon program yapımı için gerekli teknik altyapının oluşturulmasını sağlayan, altyapının gelişimine yönelik..

İstanbul Avrupa / Tümü Ht Hotels

İş TanımıTürkiye’nin sektöründe önde gelen şirketlerinden Topaloğlu Group, her geçen gün büyümeye devam etmektedir.    Mücevherat toptan sektöründe lider firma olan “Italgold” firması 1980 yılında İstanbul Nurosmaniye’de kuruldu. Topalo..