Üst Düzey Yönetici İş İlanları

Pozisyon: Üst Düzey Yönetici
İstanbul Avrupa / Tümü LESCON

İş TanımıMağaza Müdür/Müdür Yardımcılığı konusunda minimum 2 sene deneyimli · Tercihen aktif spor sektöründe çalışmış · Minimum lise mezunu · MS Office uygulamalarına ve Wınner Nebim Programına hakim &middo..

İstanbul Anadolu / Tümü LESCON

İş TanımıFirmamız Aktif Spor Hazır Giyim alanında faaliyet göstermektedir. Sultanbeyli ATLAS AVM de faliyet gösterecek Mağazamız için. Bay Bayan Mağaza Yöneticisi aranmaktadırAranan NiteliklerMağaza Yöne..

İstanbul Avrupa / Tümü Diril Group

İş TanımıGRUBUMUZA BAĞLI DİRİL YAPI TAAHHÜT ŞİRKETİMİZİN ÜSTLENDİĞİ KATLI OTOPARK VE SPOR SALONU İNŞAATLARIMIZIN YÖNETİMİNİ ÜSTLENİP, ŞİRKETİMİZİN İNŞAAT DEPARTMANINA BAĞLI OLARAK ŞANTİYE ŞEFİ ÜNVANI İLE ÇALIŞILMASI İŞİDİR.Aranan NiteliklerİNŞA..

Aranan Nitelikler En az 5 yıl benzer pozisyonda görev yapmış Önlisans mezunu (tercihen Turizm Otelcilik bölümü) Finansal bakış açısı ve analitik düşünme yeteneği gelişmiş Ekip yönetiminde başarılı Planlama ve organizasyon yeteneği..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı  Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren grup şirketimizin Kavacık/Beykoz şubesinde görevlendirilmek üzere ’Yönetici Asistanı’’ arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversiteler..

İş TanımıEA Grup bünyesinde İstanbul Avrupa yakasındaki yeni ofisimizde oluşturulacak İş Geliştirme Departmanı için  İş Geliştirme Müdürü  arıyoruz. Grubun büyüme ve iş geliştirme stratejileri doğrultusunda mevcut projelerin ve/veya yeni oluşac..

Ankara / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı Perakende sektöründe hizmet veren şirketimiz için,  Şirket menfaatleri doğrultusunda, tüm şube ve birimler arasındaki koordinasyonu sağlamak,  Belirtilen rut çerçevesinde şubeleri dolaşmak, Birimler arası koordinasyonu..

İş Tanımı    Danışmanlığını yapmakta olduğumuz, ambalaj sanayi alanında faaliyet gösteren ve üretim tesisi MANISA'da bulunan firmamıza "PAZARLAMA DİREKTÖRÜ" aranmaktadır. İş tanımı Kurumsal pazarlama stratejileri ile uyumlu bir şekilde ş..

İş TanımıBu ilan, Doğuş İnşaat'a genel başvuru ilanıdır. Bu yolla yapılacak başvurular, şirketimiz bünyesinde doğabilecek fırsatlarda değerlendirmeye alınmak üzere saklı tutulacak; nitelik ve isteklerinize uygun pozisyonlar olduğu takdirde sizinle irtibat kurulacaktır...

İş TanımıBu ilan, Doğuş İnşaat'a staj başvurusu ilanıdır. Bu yolla yapılacak başvurular, şirketimiz bünyesinde doğabilecek fırsatlarda değerlendirmeye alınmak üzere saklı tutulacak; nitelik ve isteklerinize uygun staj pozisyonları olduğu takdirde sizinle irtibat kurulacaktır...