Üst Düzey Yönetici İş İlanları

Pozisyon: Üst Düzey Yönetici

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen firmalarından biri konumunda boya sektöründe faaliyet gösteren firma için AR-GE MÜDÜRÜ arayışımız bulunmaktadır. Aranan Nitelikler Üniversitelerin Kimya Mühendisliği bölüm..

İstanbul Avrupa / Tümü Altur Turizm Servis ve Tic. Ltd Şti.

İş Tanımıİstanbul 3. Havaalanı inşaatında çalışacak yatılı servis şoförleri alınacaktır.Aranan Nitelikler- Türkiye' nin tüm bölgelerinden veya İstanbul' da ikamet eden,- Yatılı imkan olanakları mevcut,..

İstanbul Anadolu / Tümü My Job Executive Search & Selection

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarından biri olan, yurt içi ve yurt dışında alanında lider konumda faaliyet gösteren müşteri firmamız bünyesinde görevlendirilmek üzere İNSAN KAYNAKLARI GRUP MÜDÜRÜ arayışımız bulunmaktadır.  ..

İstanbul Avrupa / Tümü KETEN TEKSTİL

İş Tanımı Kumaş tedarik ve planlamasını termin dahilinde kalite problemi olmadan sağlamak, İmalat ve koleksiyon aşamasında kumaşla ilgili riskleri önceden görüp, gerekli önlemlerin alınmasını sağlamak ve sonuçlandırmak,  Üretim kapasitesinin kullanım..

İstanbul Avrupa / Tümü KETEN TEKSTİL

İş Tanımı Kuruluşun genel muhasebe işlemlerinin yasal gereklilikler ve kuruluş prosedürlerine uygun olarak gerçekleştirilmesi, Tek düzen hesap planında yapıya uygun kayıtlar yaratılarak takip edilmesi, Muhtasar, KDV, Damga ..

İstanbul Avrupa / Tümü KETEN TEKSTİL

İş Tanımı Banka mutabakatlarını sağlamak, Tüm banka bakiyelerinin toplanmasını sağlamak ve gün sonu banka bakiyelerini ayarlamak, Yurtiçi ve yurtdışı tedarikçi borçlarının takibi ve ödeme planlarını hazırlamak, Günlük ve haftalık ödemelerin..

İstanbul Avrupa / Tümü KETEN TEKSTİL

İş Tanımı İşletmeye giren mal, malzeme veya hizmet alışının irsaliyelerinin muhafazası, Gelen faturalarla irsaliyelerin karşılaştırılması veya irsaliye geldiğinde verilen sipariş emri ile tutarlılığının incelenmesi, Malzeme..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz tekstil sektöründe, triko, dokuma ve örme grupları üretimi alanında faaliyet gösteren müşteri firmamızın Batman Fabrikasında görevlendirilmek üzere "Fabrika Müdürü" arıyoruz.   Üretimin mevcut sistem ve prosedü..

İş TanımıTürkiye'nin önde gelen inşaat firmasının Yurtdışı Şantiyelerinde görevlendirilmek üzere Üstyapı ve Bina konusunda en az 10 yıl deneyimli Proje Müdürü ve Şantiye Şefleri alınacaktırAranan Nitelikler- ODTÜ, Boğaziçi, İTÜ veya eşdeğeri İnşaat Mühen..

İş TanımıProje Müdürü 1: Altyapı İşlerinde deneyimli (Yol, su, elektrik, telekominikasyon, kanalizasyon, yağmursuyu) İnşaat Mühendisi Proje Müdürü 2: Çelik Tank veya yapısal çelik yapımı işlerinde deneyimli İnşaat veya Makina Mühendis..