Uzman Yardımcısı İş İlanları

Pozisyon: Uzman Yardımcısı

İş TanımıGebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) içerisinde bulunan Teknopark bölgesinde, 2000 m2 kapalı alana sahip tesisimizde, 2009 yılından bu yana radyofarmasötik ilaç üretmekteyiz. Çok kısa bir sürede üretim departmanını büyüten MOLTEK, 5 yıl içerisinde, 2009 yılın..

İstanbul Avrupa / Tümü ECE FERMUAR

İş TanımıMüşterilerden gelen siparişler için proforma fatura hazırlamak, müşteri taleplerine cevap vermek Müşterilerden gelen siparişleri imalata bildirmek ve siparişlerin yükleme gününe kadar takibini yapmak İhracat yüklemelerini yapmak için nakliyeci ve gümr..

İstanbul Avrupa / Tümü Emsa Denizcilik

İş TanımıLojistik sektöründe hızla büyüyen şirketimizin Seyrantepede ki Merkez ofisinde Muhasebe Departmanında fatura süreçleri, evrak takibi gibi alanlarda destek verecek 'ÖN MUHASEBE PERSONELİ' arıyoruz.  Aranan Nite..

İş Tanımı60 yıldır imal ve ithal bitki koruma ürünleri ile tarım sektörüne hizmet sunmakta olan ve sektörünün lider firmaları arasında yer alan HEKTAŞ TİCARET  T.A.Ş., Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Ar-ge ve Kalite Kontrol Müdürlüğü’nde çalışmak üzere a..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı Sorumlu olduğu lokasyonlardaki müşterilerden siparişlerin alınması, Alınan siparişlerin erp tabanlı sisteme yazılarak iş emrinin oluşturulması, Ürünün müşteriye ulaşmasına ilişkin tüm süreçlerin takibinin yapılması, Ortaya çıkabil..

İstanbul Avrupa / Tümü İBİS İSTANBUL AİRPORT

Aranan NiteliklerTurizm ve Otelcilik alanında eğitim veren Yüksekokul veya Üniversiteden mezun, Benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyim sahibi, Mesleki düzeyde ingilizce bilgisine sahip, Misafir , hizmet ve kalite odaklı çalışabilen, Prezentable ..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıAlüminyum Giydirme cephede sistem geliştrime konusunda yetiştirilmek üzere 2023 yılının yönetici adaylarını arıyoruz.Aranan Nitelikler* Üniversitelerin Mimarlık bölümünden mezun, * CAD , Çizim programlarını iyi derecede kullana..

İstanbul Avrupa / Tümü DİVRİK SAĞLIK İŞLETMELERİ A.Ş.

İş TanımıAvrupa yakasında faaliyet gösteren hastanemize;Aranan Nitelikler- Meslek Yüksekokulundan ilgili bölümden mezun (Ağız ve Diş Sağlığı), -Diş Hekimi İle Birlikte Görev Yapabilecek Yardımcı, ..

İstanbul Anadolu / Tümü Nethizmet Limited Şirketi

İş TanımıTürkiye'nin ilk Google Adwords sertifikalı firması olarak 2000 yılından bugüne hizmet veren Nethizmet Limited Şirketi Google Adwords yönetimi ve  özel internet projelerimiz için uzman olarak yetiştirilecek personel arıyor. Çalışma adresi Nethizmet Maltepe ofis adresi..

İş TanımıÖzel bir eğitim kurumunun Büyükçekmece kampüsünde görevlendirilmek üzere; ilgili Meslek Lisesi mezunu ya da Yüksek Okuldan yeni mezun olmuş "grafik" personeli alınacaktır.     İş Tanımı: ..