Uzman Yardımcısı İş İlanları

Pozisyon: Uzman Yardımcısı
Diyarbakır / Tümü NOVOTEL DİYARBAKIR

Aranan NiteliklerTurizm ve Otelcilik alanında eğitim veren Yüksekokul veya Üniversiteden mezun, Benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyim sahibi, Mesleki düzeyde ingilizce bilgisine sahip, Misafir , hizmet ve kalite odaklı çalışabilen, Prezentable ..

İstanbul Avrupa / Tümü LİLA KAĞIT A.Ş.

Aranan Nitelikler En az lisans mezunu, Kariyer hedef ve beklentilerine sahip, Planlama ve organizasyon yapabilme becerisine sahip, İnsan ilişkileri kuvvetli, iletişime açık, İyi derecede İngilizce bilgisine sahip, İyi dü..

Tekirdağ / Tümü LİLA KAĞIT A.Ş.

Aranan NiteliklerYeni yatırımımıza değer katmak üzere aşağıdaki niteliklerde adaylar aramaktayız.Mavi Yaka; Tercihen Lise mezunu ve teknik bölümlerde eğitim görmüş, Takım çalışmasına yatkın, Vardiyalı sistemde ça..

Tekirdağ / Tümü LİLA KAĞIT A.Ş.

Aranan NiteliklerYeni yatırımımıza değer katmak üzere aşağıdaki niteliklerde adaylar aramaktayız.Beyaz Yaka; Üniversite mezunu, Takım çalışmasına yatkın, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen, Plan..

İstanbul Anadolu / Tümü LİLA KAĞIT A.Ş.

İş Tanımı İhracat operasyon, Pazarlama, Finans ve Lojistik departmanları ile koordineli çalışarak operasyona destek vermek, evraksal işleri düzenlemek ve sorumlu olduğu işlerle ilgili süreçleri raporlamak, Yurtdışı ürün satışını destekleyici her türlü müşteri ..

İstanbul Avrupa / Tümü The Marmara Otelleri

İş Tanımı1978 yılından beri faaliyet gösteren ve Türkiye’de turizmin en köklü ve öncü kurumlarından biri olan The Marmara Grubu, toplam 5 oteli – The Marmara Taksim, The Marmara Pera, The Marmara Şişli, The Marmara Antalya, The Marmara Bodrum ve çok özel davetleri..

İstanbul Anadolu / Tümü PİERRE CARDİN-MODASİMA TEKSTİL

İş TanımıPierre Cardin Bayan Çamaşır Lisans firması olan Modasima Tekstil bünyesinde, Alemdağ/Çekmeköy ofisinde görevlendirilecek, "Pastal Operatörü" arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler Meslek liselerinin ilgili bölümlerind..

Aranan NiteliklerTurizm ve Otelcilik alanında eğitim veren Yüksekokul veya Üniversiteden mezun, Benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyim sahibi, İyi derecede İngilizce bilen, Prezentable ve güleryüzlü, Misafir , hizmet ve kalite odaklı çalışabilen..

İstanbul Avrupa / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımı      Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans; kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile m..

İstanbul Avrupa / Tümü Evmanya.com

İş Tanımı Adwords kampanyalarının yönetilmesi ve optimizasyonun sağlanması, Yeni kampanya ve reklam gruplarının açılması, Kampanya bütçelerinin ve anahtar kelime bildirimlerinin yönetilmesi, Aranan Nitelikler ..