Uzman Yardımcısı İş İlanları

Pozisyon: Uzman Yardımcısı

İş TanımıBENART, tiyatrolar, kültür merkezleri, teknoloji ve simülasyon müzeleri, tema parkları ve eğlence merkezlerine proje tasarım ve uygulama hizmetleri sunan profesyonel bir firmadır. Şirketimizin merkez ofisi İstanbul Seyrantepe’de yer almaktadır.   ..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı  Maltepe de bulunan Eğitim ve Danışmanlık firmamız için, aşağıdaki özelliklere sahip Satış Asistanı aramaktayız.     Lise Mezunu En az 2 yıl satış tecrübesi olan, Tercihen daha önce eğitim &..

Bursa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı Taşıt kredisi ve ilgili sigorta işlemlerini yürütmek Şirketin satış politikaları çerçevesinde müşteri ile iletişimi sağlamak Haftalık, aylık satış raporlarını hazırlamak ve yönetime sunmak Belirlenmiş hedeflerin gerçekleşmesi husu..

İstanbul Avrupa / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımı      Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans; kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile m..

İstanbul Anadolu / Tümü GROUPAMA EMEKLİLİK VE SİGORTA A.Ş.

İş TanımıEndüstriyel branş kapsamında hasar dosyalarının takibini gerçekleştirerek, incelemesinin yapılmasından sorumlu olacak,   Takım arkadaşı arıyoruz.Aranan Nitelikler Üniversitelerin 4 yıllık Sigortac..

İstanbul Avrupa / Tümü DOKTOR SADIK AHMET HASTANESİ

İş Tanımı Özel Doktor Sadık Ahmet Hastanesi bünyesinde görevlendirilmek üzere,   "KURUMSAL SATIŞ ve PAZARLAMA UZMANI" Aramaktayız.Aranan Nitelikler Tercihen sağlık, ilaç, sigorta sektörlerinde 1-3 yıl tecrübeye sahip, En az 2 yı..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıElektrik Enerjisinin Üretimi, İletimi ve Dağıtımı aşamasında, kullanılan şalt cihazları, havai hatlar ve kabloları birleştiren Aksesuarları stoklamak, dağıtım ağı üzerinden ve proje bazlı doğrudan satışını yapmak, süpervizörlük hizmeti vermek ve kaliteli ürünlerle En..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıYapı Market Sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan Praktiker Yapı Marketleri’nin Kıraçta bulunan deposunda sevkiyat öncesinde sevkiyat kontrolörlüğü yapacak denetim elemanları alınacaktır. Depo içindeki diğer sorumlu birimlerle koordineli ola..

İstanbul Avrupa / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZiylan Grup bünyesinde görev almak üzere "Finansal Raporlama" yapabilecek İdari Satın Alma Uzman Yardımcısı aranmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin İşletme veya İktisat bölümlerinden mezun, İdari Satın Alma pozis..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıYapı Market Sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan Praktiker Yapı Marketleri’nin Genel Müdürlük bünyesinde görevlendirilmek üzere Kategori Uzmanı aranmaktadır.  Kategori Uzmanı Satınalma prosedürleri çerçevesinde ilgi..