Uzman Yardımcısı İş İlanları

Pozisyon: Uzman Yardımcısı
İstanbul Anadolu / Tümü EKOL LOJİSTİK

İş Tanımı• Yıllık iş planı ve bütçeleme çalışmalarında yer almak,• Mali tabloları incelemek, analiz etmek, faaliyetler ve müşteriler bazında karlılık analizleri yapmak,• Yönetim kurulu, üst yönetim ve 3.partilere periyodik raporlamalar yapmak,..

Bursa / Tümü EKOL LOJİSTİK

İş TanımıLojistik sektöründe hizmet veren şirketimizde görev alarak gümrük tescil işlemlerini takip edecek, evrak süreçlerinde ve gümrük idarelerindeki saha operasyonlarını yürütecek, gümrük mevzuat ve uygulamalarına hakim, esnek çalışma gün ve saatlerine uyum gösterebilecek,..

İş TanımıGSM BAZ İSTASYONU MONTAJ REVİZYON İŞLERİNDE ÇALIŞABİLECEK ELEKTRİK-ELEKTRONİK-HABERLEŞME TEKNİSYENİ VEYA TEKNİKERİ.TECRÜBELİ-TECRÜBESİZ YETİRTİRİLMEK ÜZERE ..

İstanbul Avrupa / Tümü Hürriyet Grubu

İş TanımıHürriyet Dünyası Kurumları arasında yer alan Hürriyet Emlak&Oto internet portalinde değerlendirilmek üzere Müşteri İlişkileri Uzman Yardımcıları aranmaktadır.İş Tanımı: Gelen çağrıların karşılanması, Şikayet yönetimi, ..

Kayseri / Tümü NOVOTEL KAYSERİ

Aranan NiteliklerTurizm ve Otelcilik alanında eğitim veren Yüksekokul veya Üniversiteden mezun, Benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyim sahibi, Mesleki düzeyde ingilizce bilgisine sahip, Misafir , hizmet ve kalite odaklı çalışabilen, Prezentable ..

İstanbul Anadolu / Tümü Evgör Mobilya

İş Tanımı“Mobilya sektöründe uluslararası değere sahip, yenilikçi ve global bir dünya markası olma” vizyonu ile 2004 yılında kurulan EVGÖR, yaptığı yatırımlar ve uyguladığı başarılı stratejiler ile alanında sayılı firmalardan biri haline gelmiştir.Ürün..

İş Tanımı - 23 yıldır medya sektörü ağırlıklı  faaliyet gösteren grup şirketimizin;  - Kargo ve Lojistik sektöründeki ulusal yapılanmasında    görevlendirilmek üzere Genel Müdürlükte çalışacak Muhasebe/Finans uzman yardımcıları aranmaktadır.Ara..

İstanbul Avrupa / Tümü Dıgıcom Elektronik Pazarlama A.Ş.

İş Tanımı• Üniversite mezunu  • Tercihen Ev ve Oto elektroğinde deneyimli  • Dayanıklı Tüketim Ürünleri Satışında deneyimli  • Sürücü belgesine ve trafik deneyimine sahip  • Seyahat engeli bulunmayan,  • Yoğun iş ort..

İş Tanımı  Siparişten sevkiyata kadar ki tüm süreçlerin yönetimi Montaj ekibinin sevk ve idaresi Mağaza iç dizaynı Müşterilerin karşılanması, fiyat tekliflerinin verilmesi ve takibi Satış raporlarının hazırlanması ..

İstanbul Anadolu / Tümü PLATİN GROUP A.Ş

İş Tanımı    PLATİN PLAZA   www.platinplaza.com.tr -  www.platinplaza.com        Anadolu yakası’nın en..