Uzman İş İlanları

Pozisyon: Uzman
Denizli / Merkez Kapsül Grup A. Ş.

Firmamıza bağlı ve Denizli'de bulunan hastanemizde görevlendirmek üzere; Tercihen Bilgisayar Programlama mezunu, SQL diline ve veri tabanına hakim, SQL raporlama yapabilen, Donanım bilgisi iyi, En az 3 yıl deneyimli, Askerliğini yapmış, Bilgi İ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Beşyol Konfeksiyon Geliştirme Merkezi A. Ş.

Haramidere'de (Beylikdüzü) faaliyet gösteren konfeksiyon yıkama ve tasarım firmamıza, - Ekip çalışmasına yatkın, iletişmi kuvvetli - Esnek çalışma saatlerine uyabilen - Askerliğini yapmış - Mahmutbey,Güneşli,Ateştuğla,Halkalı,Sefaköy,Küçükçekmece,Avcılar,Parseller,Hara..

İstanbul Avrupa / Esenyurt FİRMA ADI GİZLİ

GENEL NİTELİKLER Genel merkezimizde bulunan İthalat Departmanımızda görev alacak “İthalat Uzmanı” arayışımız bulunmaktadır. Üniversitelerin Dış Ticaret, Uluslararası Ticaret, Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezun, Dış Ticaret (İthalat Operasyon) alanında en az 3 yıl den..

İstanbul Anadolu / Ataşehir VSY Biyoteknoloji ve İlaç San. A.Ş

İşin Detayı Genel Nitelikler "Önce İnsan Sağlığı' sloganı ile Oftalmoloji (göz bilimi) alanında kurulan ve sektörünün liderlerinden olan firmamızın Merkez lokasyonunda çalışacak Genel Muhasebe Uzmanı elemanı aramaktayız. Genel Nitelikler: Üniversitelerin İşletme..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Ask Turizm Ve Seyahat A. Ş.

Seyahat Acentemizde tam zamanlı olarak çalışacak İngilizceye hakim, Otel rezervasyonları yapabilecek Online rezervasyon sistemlerini kullanabilecek Çözüm odaklı ve insiyatif alabilecek Çalışma arkadaşları arıyoruz..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Ask Turizm Ve Seyahat A. Ş.

Seyahat Acentemizde çalışacak, İngilizce bilen Rezervasyon sistemlerine hakim Amadeus, Galileo, Troya, Quickres programlarını kullanabilen Sorumluluk sahibi ve çözüm odaklı Çalışma arkadaşları arıyoruz..

Kocaeli / Gebze Gümüşay Grup

Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Lojistik Depomuz da Çalıştırılmak üzere; * Kalite yönetim sisteminin uygulamalarını güncel tutmak, * Giriş kontrol, proses kontrol, son kontrol parametrelerinin belirlenmesini, denetlenmesini ve sürekliliğini sağlamak, ..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler FİRMA ADI GİZLİ

İş Açıklaması Mali işler Departmanımızda "Muhasebe Uzmanı" olarak görevlendirilecek, aşağıdaki niteliklere sahip çalışma arkadaşı aramaktayız. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Ticaret lisesi veya muhasebe meslek yüksek okulu mezunu Alanında en az 3 yıl dene..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık

Kurumsallaşma Danışmanlığını yaptığımız Esenyurt- Beylikdüzü bölgesinde ev - konut ve otel projelerinde faaliyet gösteren firmamız için Satış Pazarlama Uzmanı alınacaktır. 1. Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun 2. İnşaat sektöründe ve Ev- Konut - Otel projelerinde Sa..

İstanbul Avrupa / Şişli Firma Adı Gizli

GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya hesap yönetiminde en az 3 yıl deneyimli, SEO çalışmalarını başarılı şekilde yürütebilen, Facebook, twitter, youtube, google+, instagram, linkedin ve diğer tüm sosyal medya ka..