Uzman İş İlanları

Pozisyon: Uzman
İzmir / Kemalpaşa MOPAK

Türk Kağıt ve Karton Sektörü'nün lideri, Ortadoğu ve Balkanlar'ın en büyük entegre kağıt ve karton üreticisi 36 ülkeye ihracat yapan 250.000 ton/yıl kağıt imal kapasitesi, 85.000 ton/yıl selüloz ve karton üretimi ile MOPAK Kağıt Karton San. ve Tic A.Ş. 91 yıldır hep daha iyinin arayışlarını sürdür..

Kırklareli / Merkez toksöz grup

Işin Detayı Toksöz Grup; ilaç, hızlı tüketim, enerji sektörlerinin yanı sıra, bebek beslenmesi, gayrimenkul, bağcılık ve süs bitkisi üretimi alanlarında faaliyet göstermekte olup, değişime açık ve dinamik yapısıyla yurt içi ve yurt dışı pazarda farklı sektörlerde adından söz ettirmekte ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık

Danışmanlığını yaptığımız Kıraç Sanayi Sitesinde Melamin üretimini yapan firmamız için Satış Pazarlama Uzmanı alınacaktır. 1. Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun 2. Müşteri ziyaretlerini yapabilecek, 3. Müşterilere ürünler ve kampanyalar hakkında bilgi vermek, 4..

General Qualifications - University degree - Minimum 3-5 years experience in a call center and good at quality assessment - Very good command of English (both written and spoken ) - Advanced skills in Microsoft Office Programmes - Strong motivated with strong ..

Üniversitelerin 4 yıllık lisans eğitimi veren, Ekonometri, İstatistik, Yönetim Bilişim Sistemleri, Matematik bölümlerinden mezun, İyi derecede MS Office programlarına hakim, Operasyonel ve analitik raporlama yapabilen, Zaman Yönetimi, Planlama ve Organizasyon Yetkinliği Yüksek, ..

GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANI *İnsan ilişkilerinde başarılı ve yazılı anlatım kabiliyeti güçlü *Detaycı çözümleri hızlı ve pratik şekilde üretebilen, bilgi ve tecrübesine güvenen ve inanan *Mekan algısı gelişmiş, saha tespitlerine uygun *SPL veya SPK lisansına sahip ad..

İzmir / Gaziemir Makro Osgb

ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİNDE GÖREV ALACAK İŞ GÜV. UZMANI ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ, - A veya B veya C SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIK SERTİFİKASINA SAHİP OLAN , - OSGB SEKTÖRÜNDE EN AZ 1 YIL TECRÜBESİ BULUNAN , -AKTİF ARAÇ KULLANABİLMEK,(SADECE EHLİYETİ OLMAK DEĞİL TEK BAŞINA ARAÇ..

Müşteri Hizmetleri Temsilcisi İklim Teknik Servis Hizmetleri - Baymak Yetkili Servisi Sektör : Isıtma-Soğutma İl : İstanbul Anadolu İşin Tanımı : *Genel Muhasebe İle İlgili İşlerden Sorumlu Olmak ve Genel Muhasebeyi Tutan Müşavirlik Firması İle Kordineli Ç..

İstanbul Anadolu / Tümü And İletişim

ATAŞEHİR (K.bakkalköy) şubemizde değerlendirilmek üzere; "En Mutlu Çalışanlar" ödüllü şirketimizin, 'Türkiye'nin En Eğlenceli' Ofisine; Tecrübeli veya tecrübesiz; telefonda satış elemanı alınacaktır. Çalışma günleri; Sadece hafta içi; 10.00-19.0..

Kırklareli / Merkez toksöz grup

Toksöz Grup' a bağlı Arven İlaç Kırklareli Fabrika' da görevlendirilmek üzere ''Mekatronik Uzmanı'' arayışımız bulunmaktadır. GENEL NİTELİKLER *Üniversitelerin Makine Mühendisliği veya Elektrik/Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun, *Tercihen ilaç sektöründe en ..