Uzman İş İlanları

Pozisyon: Uzman
İstanbul Anadolu / Tümü Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

Kocaeli / Gebze Cansoy Tüketim Ltd. Şt.

İYİ DERECEDE BİLGİSAYAR KULLANABİLEN ÖN MUHASEBEDE EN AZ 5 YIL DENEYİMLİ ASTEK DATAKOT SDR LUCA VE BENZERİ MUHASEBE PROGRAMLARINDAN EN AZ BİRİNİ KULLANABİLECEK GEBZE MERKEZDE İKAMET EDEN BAYAN MUHASEBE PERSONELLERİ ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler TÜRKİYE GAZETESİ

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar; • Ön Lisans- Lisans Mezunu, • En az 3 yıl tecrübeli, • Planlı ve düzenli çalışma sistemine sahip, • İletişim ve organizasyon becerilerinde yetkin, • Takım çalışmasına yatkın, • Sorunlar karşısında analitik düşünebilen,..

İstanbul Anadolu / Tuzla Anahtar Antrepo Ticaret Limited Şirketi

İstanbul Tuzla / Orhanlı' da ki tesislerinde, her türlü finansal faaliyetleri yürütebilecek FİNANS UZMANI arıyoruz. İş Tanımı Bütçe, finansal planlama ve nakit yönetimi süreçlerini yürütecek, Gereken raporlamaları yapabilecek, Özellikle banka hesapları, kasa he..

İstanbul Anadolu / Beykoz SENSORMATİC

GENEL NİTELİKLER Meslek Yüksek Okullarının Elektrik, Elektronik, Otomasyon veya Bilgisayar bölümlerinden mezun, Alanında en az 5 yıl profesyonel deneyime sahip, Elektronik güvenlik sistemleri kurulumu ve testi, zayıf akım sistemleri ve network sistemleri kurulumu konusunda e..

Bursa / Nilüfer Metpa Ltd. Şti.

Piyasa araştırmaları raporlama, a-ziyaret edilen firma b-firma da iş ile ilgililer c-kullanılan emtia d-bu emtiaların marka model vb bilgileri d-satınalma e-Satınalma ve ödeme şartları f:Ürünlerimize göre potansiyel durum tespiti g: Peryodik ziyaretler ve H: ürün tanıtımı yada satış gerçekleştirme i..

İstanbul Avrupa / Tümü ARAL

GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun En az 2 yıllık pazarlama ve ürün yönetimi tecrübesi olan Çok iyi derecede İngilizce bilen İnsan ilişkilerinde güçlü, yapıcı ve çözüm üretici, analitik yönü gelişmiş, zaman yönetimi konusunda deneyimli ..

Kocaeli / Gebze Barın Teknik Hırdavat

Gebzedeki firmamıza Gebze'de ikamet eden Tek düzen muhasebe ve Finans konusunda en az 3 yıl tecrübeli Mikro bilen, Sorumluluk alabilecek 40 yaşını aşmamış , Askerlik engeli olmayan Tercihen İngilizce bilen bay / bayan eleman alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Sms Infocomm Teknoloji Servis Ltd. Şti.

ARANAN NİTELİKLER: Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun (İşletme , Pazarlama , Bilgisayar , Elektrik-Elektronik) Alanında minimum 2 yıl bilişim sektöründe kurumsal satış tecrübesi olan, Sürücü belgesi bulunan ve aktif araç kullanan, MS Ofis ..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy toksöz grup

Toksöz Grup' a bağlı Arven İlaç Kırklareli Fabrika' da görevlendirilmek üzere ''Çevre ve İSG Uzmanı'' arayışımız bulunmaktadır. GENEL NİTELİKLER *Üniversitelerin Çevre Mühendisliği bölümlerinden mezun, *Bakanlık onaylı en az B sınıfı İş Güvenliği Sertifikasına sahip,..