Web Designer İş İlanları

Pozisyon: Web Designer
İstanbul Avrupa / Güngören Lissmore

sekreteryada deneylimli önmuhasebe bilen ve fotoshop programına hakim kişilerin başvurması rica ederiz....

Ankara / Altındağ Bengü Hayat

Bengü Hayat firmasının aktif ilanlarına veya diğer Web Tasarımcı ilanlarına göz atabilirsiniz.Bengü Hayat Web Tasarımcı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Ankara / Çankaya Zbox Step

Zbox Step firmasının aktif ilanlarına veya diğer Web Tasarım Uzmanı (Bayan) ilanlarına göz atabilirsiniz.Zbox Step Web Tasarım Uzmanı (Bayan) ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Ankara / Çankaya Uzaktan Online Eğitim

Uzaktan Online Eğitim firmasının aktif ilanlarına veya diğer Web Tasarımcı ilanlarına göz atabilirsiniz.Uzaktan Online Eğitim Web Tasarımcı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Kayseri / Melikgazi Tekno Gelişim

PHP dillinde en az 1 yıl deneyimli ve proje geliştirme takımında yer almış. HTML, XHTML, JQuery, Javascript, CSS konularında iyi düzeyde bilgi sahibi, AJAX, Json ve XML konularında bilgili, tercihen deneyimli Web Servisleri konusunda deneyimli ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Özel İosb Teknik Ve End. Meslek Lisesi

İş Tanımı Eğitim kurumumuz bünyesinde web sayfası, banner ve e-bülten tasarımlarını gerçekleştirecek, mevcut web sitelerini güncelleyecek web tasarım elemanı aranmaktadır. Genel Nitelikler • Temel HTML, PHP ve CSS bilgisine hakim, • Dreamweaver, Photoshop, Adobe..