Web Designer İş İlanları

Pozisyon: Web Designer
İstanbul Anadolu / Maltepe Kapsül Grup

GENEL NİTELİKLER Kapsül Grup A.Ş. bünyesinde istihdam edilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip WEB DESIGNER aramaktayız. - Tercihen Web Tasarım veya ilgili bölümlerden mezun, - En az 1 yıl Web Designer tecrübesi olan, - Ağırlıklı olarak Web Designer işleri ile ..

Kayseri / Melikgazi Tekno Gelişim

PHP dillinde en az 1 yıl deneyimli ve proje geliştirme takımında yer almış. HTML, XHTML, JQuery, Javascript, CSS konularında iyi düzeyde bilgi sahibi, AJAX, Json ve XML konularında bilgili, tercihen deneyimli Web Servisleri konusunda deneyimli ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Özel İosb Teknik Ve End. Meslek Lisesi

İş Tanımı Eğitim kurumumuz bünyesinde web sayfası, banner ve e-bülten tasarımlarını gerçekleştirecek, mevcut web sitelerini güncelleyecek web tasarım elemanı aranmaktadır. Genel Nitelikler • Temel HTML, PHP ve CSS bilgisine hakim, • Dreamweaver, Photoshop, Adobe..

İstanbul Anadolu / Maltepe Mucizefikir

Mucizefikir Bünyesinde - İçerik Uzmanı Olarak Çalışacak Ekip Arkadaşları Aranmaktadır. - Haftalık Program Dahilinde İçerik Üretilmesi Sürecinde Ofisimizde Part- Time veya Proje Bazlı Çalışacak. - Makale yazan, edebiyatı düzgün. - Tercihen Wordpress ve Photoshop bilgisi ol..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Delta Bilişim Teknolojileri

Güneşli Gplus'da yer alan işyerimizde; Yeni yapılanan Departmanda Tam zamanlı olarak çalışabilecek, Bölgeye ulaşımda sorunu olmayan, Bilişim teknolojileri alanında kendini geliştirmek isteyen Sosyal Medya Yönetiminde bilgili / ilgili Basit Web sayfası grafik m..

İstanbul Anadolu / Maltepe Mucizefikir

Mucizefikir Bünyesinde - İçerik Uzmanı Olarak Çalışacak Ekip Arkadaşları Aranmaktadır. - Haftalık Program Dahilinde İçerik Üretilmesi Sürecinde Ofisimizde Part- Time veya Proje Bazlı Çalışacak. - Makale yazan, edebiyatı düzgün. - Tercihen Wordpress ve Photoshop bilgisi ol..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Ttr Bilişim Hizmetleri

Tercihen üniversitelerin Grafik Tasarım ve ilgili bölümlerinden mezun, Web tasarım, reklam, baskı konularında tecrübeli, Benzer görevde en az 2 yıl tecrübeli, Reklam, kurumsal kimlik, katalog, dergi, web ve grafik tasarımı konularında tecrübeli, Photoshop, Corel , Illustrato..

İstanbul Anadolu / Ümraniye EKOL GRUP GÜVENLİK

1999 yılından bu yana Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarında hizmet veren sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan yaklaşık 5000 personeli olan şirketimiz bünyesinde; * Önlisans , Lisans mezunu , * Adobe Creative süite , Photoshop , InDesing , Corel Draw , Acrobat ,..

İzmir / Konak Varien Digital Agency

Tercihen Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun. En az 2 yıllık ajans tecrübesine sahip. Yaratıcı, detaycı, sabırlı ve dikkatli. Basılı işler ve web arayüz tasarımlarında "yok artık" dedirtecek kadar yetenekli. Yoğun iş temposunda çalışabilecek. Bay veya Baya..

ARADIĞIMIZ NİTELİKLER Web, mobil ve diğer başlıca internet teknolojileri konusunda vizyon sahibi, Web tasarım mantığına hakim ve HTML5, CSS, Javascript/JQuery/Ajax script yazabilen, Kod yazmaktan bizim gibi zevk alan, araştırmayı seven ve gelişime açık Sektörel bilgi kaynakla..