Web Designer İş İlanları

Pozisyon: Web Designer

HTML - CSS - PHP - PHOTOSHOP GİBİ PROGRAMLARA UZMAN BİR ŞEKİLDE HAKİM OLABİLECEK. Bunların haricinde tasarım konusunda ufku açık ve kreatif düşünebilen arkadaşlar aranıyor. - iş disiplini olan - takım çalışmasına uyum sağlayabilecek Yaratıcı, yenilikçi, özgü..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Aksa Akustik

Ses yalıtımı sektöründe faaliyet gösteren firmamız bünyesinde çalışmak üzere Photoshop veya denk yazılımlar ile web sitelerinde kullanılacak görselleri hazırlayabilen, Joomla veya Wordpress hakkında bilgi sahibi, Gelişmeye açık, Html,Css konularına hakim, Ümrani..

Ankara / Yenimahalle Nira Medya A. Ş.

Web tasarımı konusunda uzman html ve php konusunda deneyimli flash kullanabilen eleman aranmaktadır...

Web tasarım uzmanı ANKARA Çankaya’da bulunan organizasyon firmamızda çalışmak üzere; • Web tasarım konusunda minimum 2 yıl tecrübeli, • Adobe Photoshop, Illustrator kullanımı konusunda bilgi sahibi, • Yaptığı web ve grafik tasarım çalışmalarını referans olar..

Ankara / Çankaya Vairosoft

Ankara Çankaya'da bulunan yazılım firmamız için; ✔ Adobe Photoshop programına hakim ve ileri düzeyde kullanabilen ✔ Yaratıcı, yenilikçi, görsel gücü yüksek ve özgün tasarım yeteneği olan ✔ Renk ve kompozisyon bilgisi olan, ✔ Kendini ve zamanını yönetebilen ve işleri i..

İstanbul Anadolu / Maltepe Mucizefikir

Sektörün Lider Firması Mucizefikir Bünyesinde Çalışmak Üzere; Wordpress - Front-End Uzmanı İleri derece HTML, CSS bilgisi. HTML ve CSS bilgisi kapsamında sıfırdan bir HTML'i veya hazır HTML temayı WP'ye giydirebilecek Wordpress modüllerine hakim Wordpress site k..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Alkapida Pazarlama Lmt

Uluslararası E-Ticaret Hizmeti Veren Firmamıza, ASP.NET Diline Hakim Konusunda Uzmanlaşmış İleri Seviyede C# Bilen, Bilgisayar Programcılığı veya Bilgisayar Mühendisliği Mezunu Kendini Geliştirmeyi Seven Yenilikçi, sigara kullanmayan, "ASP.NET MVC Yazılım Geliştirme Uzmanları" arıyoruz. ..

Web tasarım programlarına hakim ( önemlidir) Grafik tasarım yapa bilen SEO Konusuna hakim Gelişmeye açık Askerlik sorunu bulunmayan yada en az 2 yıl ertelemeli Genç ve dinamik Çalışma ortamına uyum sağlaya bilen..

İstanbul Avrupa / Şişli Mucize Güvenlik A. Ş.

Güvenlik sistemleri alanında ülke geneline toptan ve perakende satış yapan şubeli şirketimizde istihdam edilmek üzere personeller alınacaktır. İşin Detayı 1. Grafik - Web tasarım konusunda minimum 2 yıl tecrübeli 2. Adobe Photoshop, Illustrator kullanımı konusunda den..

İstanbul Avrupa / Fatih Bengü Hayat

Geleneksel Tıp ve sağlık sektöründe uygulama ve eğitim alanında faaliyet gösteren firmamızın takribi 40 kadar word pres tabanlı domainlerini takip edebilecek güncelleyebilecek veya wordpress eklentilerini sıfırdan yeniden kurulumunu yapabilecek, * İçerik editörlüğü ve SEO konusunda tecrübesi..