Web Designer İş İlanları

Pozisyon: Web Designer
İstanbul Anadolu / Ümraniye Pcc Elektronik Ltd. Şti.

İşin Detayı 1. Grafik - Web tasarım konusunda minimum 2 yıl tecrübeli 2. Adobe Photoshop, Illustrator kullanımı konusunda deneyim sahibi, 3. Yaptığı web ve grafik tasarım çalışmalarını referans olarak gösterebilecek, 4. Verilen yönergelere uygun olarak yaratıcı çalışmalar ort..

İŞİN TANIMI E-Ticaret departmanında yönetici pozisyonunda çalışarak, Online mağaza stoklarının takip edilmesi, Ürün fotoğraflarının ve ürün çekimlerinin siteye eklenmesi, Müşterilerle elektronik ortamda veya telefon aracılığı ile iletişim kurulabilmesi, gelen müşteri istek ve..

İstanbul Anadolu / Maltepe Drc Eğitim Kurumları

Drc kolejleri eğitim kurumumuz için , Web tasarım alanında en az 2 yıl deneyimli. *Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Programlama veya ilgili bölümlerinden mezun, ya da Web Tasarım ve programalama üzerine kapsamlı eğitim almış olan, *web sitemi..

Dermedya A.Ş. Bünyesinde çalışacak, * Responsive ve Adaptive dizayn farkını bilen * CSS, HTML, JS (Yeni varyasyonları da dahil olmak üzere) gibi dillerde deneyimli, * Front-end frameworkleri (Bootstrap, Semantic UI vb.) hakkında bilgi sahibi olan ve kullanarak tasarım ya..

Kocaeli / Kartepe Ekb E-Ticaret

İşin Detayı 1. Grafik - Web tasarım konusunda minimum 1 yıl tecrübeli 2. Adobe Photoshop, Illustrator kullanımı konusunda deneyim sahibi, 3. Yaptığı web ve grafik tasarım çalışmalarını referans olarak gösterebilecek, 4. Verilen yönergelere uygun olarak yaratıcı çalışmalar ort..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Englısh Park

Firmamızın yazılım departmanı bünyesinde çalışacak, Görsel açıdan zengin web sitesi tasarlama konusunda tecrübeli, Tasarımların HTML ve CSS'ini kodlayabilecek, Responsive tasarım yapabilen ve tercihen boolstrap bilen, Takım çalışmasına yatkın. Adobe Photoshop ve..

İstanbul Avrupa / Sultangazi Özay Mühendislik

Firma bünyesinde gelen telefonları cevaplayıp ofis içerisinde müşterileri güler yüzle karşılamak Kendine güvenen İkna kabiliyeti güçlü Güler yüzlü Prezentabl kişiler aranmaktadır ** tercihen sultangazi'de ikamet etmesi tercih edilme sebebidir. ..

İzmir / Konak Varien Digital Agency

Tercihen Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Tercihen En az 2 yıllık ajans tecrübesine sahip, (Kendine güvenen, yetiştirilmek istenen arkadaşlarda başvurabilir) Yaratıcı, detaycı, sabırlı ve dikkatli, Dijital pazarlama ve web arayüz tasarımları hazırlayabilecek,..

İzmir / Konak Net Ajans

WEB MASTER TASARIM PHP YAZILIMCI İş Tanımı; Şirketimiz İnternet, Reklam, Tanıtım ve Bilişim Hizmetlerinde görevlendirilmek üzere İzmir’de çalışabilecek konusunda uzman, yetenekli, yaratıcı tasarım yapabilecek, web tabanlı projelerde deneyimli, ekip çalışmasına yatkın grafik tasarı..

Ankara / Yenimahalle Medyarella

-Ajansımız bünyesinde tam zamanlı çalışacak -Ekip ruhu güçlü, uyumlu -Yaratıcılık kabiliyeti yüksek -Sektörde tecrübesi olan -E ticaret sitesi yönetebilecek -Firmaların sosyal medya hesaplarını takibini yapabilecek -Seo çalışmalarına hakim -Word press inter..