HARAMİDERE BÖLGESİNDE BULUNAN PROJEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ARANMAKTADIR . 1500 TL MAAŞ + YEMEK DETAYLI BİLGİ İÇİN İLETİŞİM TEL : 0530 708 1393 TEL : 0530 104 0586..
LEVENT Projesi için 1700 + AGİ Bay Personel Alınacaktır. Çalışma Sistemi 8 saat Olup Gündüz Çalıştırılacak Personeller Aranmaktadır. Müracaat : 0544 405 58 25 Mahmut Bey / 0546 807 42 05 Temel Bey..
HADIMKÖY BÖLGESİNDE BULUNAN PROJEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE DANIŞMA VE ÖZEL GÜVENLİK PERSONELLERİ ARANMAKTADIR . DANIŞMA MAAŞ / 1500 + YEMEK GÜVENLİK MAAŞ / 1600 + YEMEK GÜNDÜZ 12 -36 GECE 12- 36 İLETİŞİM TEL ; 0530 104 05 86 TEL ; 0530..
GÜNEŞLİ DOĞU SANAYİ CİVARINDA OTURAN, BİR YIL DENEYİMLİ , BAYAN SATINALMA ELEMANI ARANIYOR..
TÜRKİYE GENELİNDEKİ PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; (Özellikle Isparta, İstanbul Avrupa ve Anadolu, Gebze, Ankara) En az ilköğretim mezunu, Cost control ve reçete usulü çalışmaya alışkın Toplu Yemek Üretimi sektöründe en az 5 yıllık tecrübeye sahip, Soğuk ve Sıc..
TÜRKİYE GENELİNDEKİ PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; (Özellikle Isparta, İstanbul Avrupa ve Anadolu, Gebze, Ankara) En az ilköğretim mezunu, Toplu Yemek Üretimi sektöründe en az 5 yıllık tecrübeye sahip, Ekip çalışmasına yatkın ve çözüm odaklı, İletişim ko..
TÜRKİYE GENELİNDEKİ PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; (Özellikle Isparta, İstanbul Avrupa ve Anadolu, Gebze, Ankara) En az ilköğretim mezunu, Toplu Yemek Üretimi sektöründe steward (bulaşıkçı) pozisyonunda en az 5 yıllık tecrübeye sahip, Ekip çalışmasına yatkın v..
TÜRKİYE GENELİNDEKİ PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; (Özellikle Isparta, İstanbul Avrupa ve Anadolu, Gebze, Ankara) En az ilköğretim mezunu, Toplu Yemek Üretimi sektöründe en az 5 yıllık tecrübeye sahip, Ekip çalışmasına yatkın ve çözüm odaklı, Çalışma ala..
TÜRKİYE GENELİNDEKİ PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; (Özellikle İstanbul Avrupa ve Anadolu, Ankara) En az ilköğretim mezunu, Toplu Yemek Üretimi sektöründe en az 5 yıllık tecrübeye sahip, Soğuk ve Sıcak Mutfak konusunda tecrübeli Mutfak deneyimi olan teme..
TÜRKİYE GENELİNDEKİ PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; (Özellikle Isparta, İstanbul Avrupa ve Anadolu, Gebze, Ankara) En az ilköğretim mezunu, Toplu Yemek Üretimi sektöründe en az 5 yıllık tecrübeye sahip, Cost control ve reçete usulü çalışmaya alışkın Soğuk..