Isparta İş İlanları

Şehir: Isparta
Isparta / Tümü Çakabey Denizcilik

ÇAKABEY DENİZCİLİK Uluslararası çalışan yolcu gemisi RORO gemisi kuru yük gemisi ve turistlik yatlarda çalışacak GEMİCİ, YAĞCI, AŞÇI, AŞÇI YARDIMCISI, GARSON - KAMAROT, ELEKTRİKÇİ, ELEKTRİK ZABİTLERİ alınacaktır. Tüm sosyal haklara sahip SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLERİ + 6 AYDA 1..

Isparta / Merkez Aras Kargo

Motorlu KuryeMOTOKURYE ARAS KARGO Aranan Nitelikler • Lise Mezunu • Askerlik hizmetini tamamlamış (Erkek adaylar için) • Kargo sektöründe kariyer hedefleyen • Gelişime ve yeniliğe açık • İletişim yeteneği gelişmiş • Ekip çalışmasına yatkı..

Isparta / Merkez Akdeniz Sanatevi

Akdeniz Sanatevi firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yönetici Asistanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Akdeniz Sanatevi Yönetici Asistanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Isparta / Merkez Burç Fırın & Cafe

Firmamızın Üretim bölümümüzde çalışmak üzere deneyimli, çalışma ortamına uyum sağlayabilecek , yaş pasta , butik pasta ve adet pasta dalında deneyimli yeniliğe açık istikrarlı pasta ustası ve ustabaşı alınacaktır...

Isparta / Merkez Burç Fırın & Cafe

Genel muhasebe alanında minimum 2-3 yıl tecrübeli, Mutabakat, fatura, stok, çek-senet süreçlerinde deneyimli, Cari takiplerini yapabilecek, Girişken ve yenilik katabilecek, Yıl sonu işlemleri, devir ve hesap kapamalarını bilen, Tercihen Netsis programını bilen, Mi..

Isparta / Merkez Burç Fırın & Cafe

Firmamıza; - Ürünlerimizin kurum standartlarında sunumunu ve satışını yapacak, - Sorumlu olduğu alandaki düzenin sağlanması ve hijyen kurallarına uyulması konusunda hassasiyet gösterecek, - Şirket kurallarına uyacak, - Müşteri odaklı çalışabilecek ..

Isparta / Merkez Burç Fırın & Cafe

Cafe&Bistro bölümümüzde çalışmak üzere tecrübeli veya hızlı öğrenmeye ve uygulamaya yatkın , takım çalışmasına yatkın , insan ilişkileri ve iletişim becerisi güçlü , kişisel görünümüne özen gösteren , dinamik , dikkatli , düzenli , takipçi ve güleryüzlü çalışma arkadaşları aranmaktadır...

Isparta / Merkez Hd Özel Güvenlik

ispartada yeni açılacak olan alışveriş merkezi için bay bayan güvenlikler alınacaktır...

Isparta / Tümü Gölge Osgb

Gölge Osgb firmasının aktif ilanlarına veya diğer İşyeri Hemşiresi ilanlarına göz atabilirsiniz.Gölge Osgb İşyeri Hemşiresi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..