Isparta İş İlanları

Şehir: Isparta

İş TanımıBirden çok şehirde şubeleri olan OSGB mizde tam zamanlı çalıştırılmak üzere işyeri hekimi alınacaktır. ..

Aranan NiteliklerFirmamızın KONYA şubesinde çalıştırılmak üzere; *CSGB onaylı işyeri hekimi sertifikası olan, *Aktif araç kullanabilen, *Tam zamanlı yada yarı zamanlı, *Bay / Bayan işyeri hekimi alınacaktır...  ..

İş TanımıÜlkemizin hızla gelişen sektörlerinden İş sağlığı ve Güvenliği alanında 13 yıldır hizmet vermekte olan firmamızın merkezi KONYA'da bulunmaktadır. İstanbul, Ankara, Antalya, Gaziantep, Burdur ve Isparta da kurulu bulunan şubelerimizle birlikte 7 merkez üzerinden topla..

İş TanımıMerkezi Antalya'da bulunan SER-GÜN Güneş Enerji Sistemleri'nin Isparta Şube Müdürlüğü'nde  Saha Satış Personeli olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz.Aranan NiteliklerIsparta veya çevre ilçelerde ikamet eden,25..

İş TanımıMerkezi Antalya'da bulunan SER-GÜN Güneş Enerji Sistemleri'nin Isparta Şube Müdürlüğü'nde  Montaj Personeli olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz.Aranan Nitelikler          Kaynak - tesisat bilen, veya ..

Isparta / Tümü Migros Ticaret AŞ.

İş TanımıIsparta ili Eğirdir lokasyonundaki Migros Mağazalarımızda görevlendirilmek üzere; ‘Tezgahtar’, ‘Kasiyer’, ‘Satış Elemanı’, ‘Kasap’, ‘Şarkütör’ ve ’Meyve-Sebze Satış Elemanı’ olarak gö..

Isparta / Tümü Migros Ticaret AŞ.

İş Tanımı Antalya, Burdur, Isparta, Afyon(Dinar-Sandıklı), Mersin (Anamur-Bozyazı), Konya (Akşehir) il ve ilçelerinde bulunan Migros satış mağazalarımızda görevlendirilmek üzere perakendecilikte kariyer hedefi olan Mağaza Yöneticileri aranmaktadır. İş..

İş TanımıMetamar Mermer Granit Madencilik San. ve Tic. A.Ş. Firmamızın Yurtdışı Satış birimleri Koordinasyon, Finansman Kontrol, Ürün Destek, Genel İhracat Satış faaliyetlerinde görevlendirilmek üzere;   - İşletme, Uluslararsı İlişkile..

İş TanımıAntalya Showroom, ayrıca Isparta Proje Analiz - Sunum bölümlerinde görevlendirmek üzere;   İç Mimari ve Tasarım ile Uluslararası ve Üst Düzey Tecrübeye sahip.   Mozaik, Banyo, Mermer Fa..

Isparta / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..