Isparta İş İlanları

Şehir: Isparta

İş Tanımıİsparta Eğirdir de bulunan Mermer  Ocaklarımızda  Görevlendirilmek üzere " ROKÇU " alınacaktır.Aranan NiteliklerKonusunda en az 5 yıl tecrübeli 30 Yaş ve üzerinde  Ispartada İkamet eden , Yada  Şantiyede kalabilecek..

İş Tanımıİsparta Eğirdir de bulunan Mermer  Ocaklarımızda  Görevlendirilmek üzere " DAĞ KESMECİ " alınacaktırAranan NiteliklerKonusunda en az 5 yıl tecrübeli 30 Yaş ve üzerinde  Ispartada İkamet eden , Yada  Şantiyede kalabilece..

İş Tanımıİsparta Eğirdir de bulunan Mermer  Ocaklarımızda  Görevlendirilmek üzere " SAYALAMACI " alınacaktır.Aranan NiteliklerKonusunda en az 5 yıl tecrübeli 30 Yaş ve üzerinde  Ispartada İkamet eden , Yada  Şantiyede kalabilece..

İş Tanımıİsparta Eğirdir de bulunan Mermer  Ocaklarımızda  Görevlendirilmek üzere " SONDAJCI " alınacaktır.Aranan NiteliklerKonusunda en az 5 yıl tecrübeli 30 Yaş ve üzerinde  Ispartada İkamet eden , Yada  Şantiyede kalabilecek..

Isparta / Tümü EFECAN AKARYAKIT

İş TanımıTAŞIT TANIMA SİSTEMLERİ BÖLGE DİSTRİBÜTÖRÜ  firmamızda çalışmak üzere:  ANTALYA MERKEZLİ, ANTALYA,ISPARTA,BURDUR,MUĞLA  illerinde görevlendirilecek ; SATIŞ PAZARLAMA UZMANLARI aramaktayız. Mevcut ve po..

Isparta / Tümü DOĞA OKULLARI

İş TanımıOkula gitmenin mutluluk verdiği bir eğitim düşüyle başladı her şey... Bu düşün ilham kaynağı ‘doğa`ydı. Bugün 100’den fazla kampüsümüzde 10.000’i aşkın çalışanımızla “MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR” felsefesiyle Türkiye’ni..

İş TanımıIsparta'daki restorantımız için, pide ustası ve ahçı olarak çalışacak elemanlar aramaktayız. Aranan Nitelikler ·        Mesleğinde en az 5-8 yıl deneyimli,·         Türk ve dünya mutfakları konusund..

İş Tanımı Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamak, Mal kabul görevlilerine destek vermek, Ürünlerin reyonlarda standartlara göre olmasını sağlamak, Müşteri ilişkilerine destek vermek, Mağaza kas..

İş TanımıÖzel Davraz Yaşam Hastanesinde görevlendirmek üzere KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM UZMANI arıyoruz...Aranan Nitelikler Üniversitelerin ilgili tıp bölümlerinden mezun, Branşı ile ilgili tanı ve tedavi yakla..

İş TanımıBirden çok şehirde şubesi olan OSGB mizde tam zamanlı çalıştırılmak üzere YARDIMCI SAĞLIK PERSONELİ alınacaktır...