İstanbul Anadolu Aşçı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Aşçı
İstanbul Anadolu / Kadıköy ARDEN GIDA

GENEL NİTELİKLER Yeni açılacak şubemizde görevlendirmek üzere“Aşçı” arıyoruz. · Mesleğinde en az 2 yıl deneyimli, · Türk mutfağı konusunda bilgi sahibi ve tercihen aşçılık belgesine sahip, · Mutfak ekipmanlarını kullanma konusunda bilgili ve ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Atomizer Kozmetik A. Ş.

- GÜNLÜK 50-60 KİŞİYE YEMEK YAPABİLECEK - AŞÇILIK KONUSUNDA DENEYİMLİ - TEMİZLİK VE HİJYEN KURALLARINA ÖZEN GÖSTEREN DİKKATLİ VE SİSTEMLİ ÇALIŞMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİRMİŞ BAY veya BAYAN AŞÇI ARANMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Pasha Moda Hotel Mustafa Levent Aksoy

Otelimizde çalışacak mutfak şefi ve yardımcısı aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Tümü Edirne Kırkpınar Lokantaları

Genel Nitelikler: Benzer ve zincir restoranlarda aşçı veya aşçı yardımcısı olarak çalışmış, Hijyen kurallarına dikkat eden, temiz ve titiz, Dış görünümüne özen gösteren ve kişisel bakımına önem veren, İşini severek yapan, güleryüzlü, 18-30 yaş aralığında AV..

İstanbul Anadolu / Pendik ISS HAZIR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

İstanbul Anadolu / Tümü Edirne Kırkpınar Lokantaları

Restorancılık sektöründe, zincir şubeler şeklinde faaliyet gösteren Gruppo Turizm İşletmelerine bağlı Kırkpınar Lokantalarının Dudullu’da bulunan üretim tesisinde görevlendirilmek üzere; • Benzer ve zincir restoranlarda aşçı veya aşçı yardımcısı olarak çalışmış, • Hijyen kurallar..

İstanbul Anadolu / Tümü SOFRA GRUP
İstanbul Anadolu / Kadıköy Polat Yol Yapı Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Şirketimizin Genel Müdürlüğü' n de İdari İşler departmanına bağlı olarak mutfakta görev yapacak AŞÇI aramaktayız. Tercihen Gastronomi - Aşçılık Lisans / Meslek Yüksek Okulu veya Aşçılık Meslek Lisesi mezunu, Büyük montanlı firmaların mutfaklarında pozisyona bağlı olarak en az 3 y..

İstanbul Anadolu / Tuzla Bekay Taşımacılık

ŞEKERPINARDA BULUNAN MERKEZ OFİSMİZE, 15 KİŞİLİK ÖĞLEN YEMEĞİ YAPABİLECEK ARTA KALAN ZAMANLARINDA OFİS TEMİZLİĞİ VE SICAK İÇECEKLER İKRAM EDEBİLECEK BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR. ADAYNALIRIN MÜRACATI RİCA OLUNUR. NOT. KAYNARCA, GÜZELYALI, AYDINLI VE ÇAYIROVA GÜZERGAHINA PERSONEL SERVİSİMİ..