İstanbul Anadolu Aşçı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Aşçı
İstanbul Anadolu / Kadıköy Vapiano Suadiye

İstanbul Kadıköy Bağdat Caddesi'nde bulunan Almanya merkezli uluslararası restoranımızda mutfak departmanın'da Aşçı , Aşçı Yardımcısı , Pizzacı veya hazırlık mutfağı olarak çalışacak , hizmet sektöründe kariyer hedefleyen , genç , insan ilişkileri kuvvetli , güleryüzlü , öğrenmeye açık takım arkada..

İstanbul Anadolu / Tümü Arma Denizcilik

ARMA DENİZCİLİK ULUSLARARASI ÇALIŞAN YOLCU GEMİSİ RORO GEMİSİ KURUYÜK GEMİSİ TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR TÜM SOSYAL HAKLAR MEVCUT, SSK – PRİM – SEFER BAŞI PRİMLER – 6 AYDA 1 MAAŞ İKRAMİYE – ERKEN..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Sonar Grup Elektronik Asansör

ATAŞEHİR' DE - 9 KİŞİLİK İŞYERİMİZDE YEMEK, ÇAY VE TEMİZLİK İŞLERİMİZİ YAPACAK, - TEMİZLİĞE, HİJYENE VE DÜZENE ÖNEM VEREN, - İŞİNDE DENEYİMLİ BAYAN AŞÇI ALINACAKTIR. - ATAŞEHİR CİVARINDA İKAMET VEYA TEK ARAÇLA GELEBİLECEKLER TERCİHİMİZDİR. ÇALIŞMA GÜNLERİ / SAATLERİ: PA..

İstanbul Anadolu / Maltepe Moderen Yapı

EMLAK VE İNŞAAT MÜTAAHITLİK HİZMETİ VERMEKTE OLAN FİRMAMIZA CAY VE YEMEK HİZMETİNİ YAPMAK ÜZERE ELEMAN ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Simit..

İstanbul Anadolu / Pendik ISS HAZIR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

İstanbul Anadolu / Tümü ISS HAZIR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Elegance Catering

SANCAKTEPE YENİDOĞAN'DA BULUNAN YEMEK FİRMAMIZ İÇİN ; GECE VARDİYASINDA ÇALIŞACAK ; *TABLDOT DENEYİMİ OLAN *YAKIN CİVARDA İKAMET EDEN *TİTİZ *KİŞİSEL BAKIMINA ÖZEN GÖSTEREN *SORUMLULUK ALABİLEN *KRİZ YÖNETME BECERİSİNE SAHİP A..

İstanbul Anadolu / Beykoz Cafe- Restaurant

Beykoz'daki ev yemekleri restaurantımız'da görevlendirmek üzere tam zamanlı tercihen tecrübeli "Aşçı" aranıyor. Dünya ve Türk Mutfağını bilen, takım çalışmasına uyum sağlayabilecek, hijyene önem veren takım arkadaşı aranıyor.....

İstanbul Anadolu / Kartal Argent Restaurant Turizm Reklam A. Ş

- Diksiyonu Düzgün - Dünya Mutfağına Yeterince Hakim - Bilgi birikim ve deneyimlerini paylaşabilen - Ekip arkadaşlarıyla uyum sağlayabilen - Sunum ve dekora önem veren - İş bilinci ve iş disiplinine sahip - Sorumluluk alabilen ve aldığı sorumlulukları yerine getir..