İstanbul Anadolu Danışman İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Danışman
İstanbul Anadolu / Pendik Devecioglu Naklıyat

Nakliyat fırmamızda ofis ortamında diksiyonu düzgün telefon işlerine baka bilecek bizimle çalışmak isteyen bayan eleman aranıyor...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Kass Grup

****ACİL SERTİFİKASIZ GÜVENLİK GÖZETİM PERSONELLERİ**** Sertifikasını alana kadar hemen iş imkanıyla çalışabilecek 1850 TL +SGK (tüm sosyal haklarınızla ) GAZİOSMANPAŞA,SULTANGAZİ bölgelerinde site, plaza projelerimizde sertifikasız güvenlik gözetim görevlileri alınacaktır. Kiml..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Kass Grup

***ACİL SERTİFİKASIZ GÜVENLİK ADAYLARI VE GÖZETİM PERSONELLERİ *** 1950 TL +SGK (tüm sosyal haklar ) KIRAÇ, AVCILAR, bölgelerinde site, plaza projelerimizde çalışabilecek sertifikasız güvenlik gözetim personelleri aranmaktadır. (Kayıt işleminiz gerçekleştikten sonra size sunu..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Kass Grup

//GÖZETİM PERSONELLERİ SERTİFİKASIZ BAY-BAYAN// Kurs+iş imkanıyla sizlere ışık tutmaya devam ediyoruz. 1800-2080 TL arasında(tüm sosyal imkanlarla) değişen, hemen iş imkanıyla çalışabilecek ÜMRANİYE, MALTEPE, SANCAKTEPE projelerimizde bay bayan sertifikasız güvenlik gözetim görevlileri..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Kass Grup

****ELİT PROJELERİMİZDE ANINDA İŞ İMKANI***** 1800-2100 TL + (TÜM SOSYAL HAKLAR) ACİL TÜM ANADOLU VE AVRUPA BÖLGELERİNDE KİMLİKSİZ GÖZETİM PERSONELLERİ ARANMAKTADIR. -EN AZ ORTAOKUL MEZUNU -18/47 YAŞ BAY -18/35 YAŞ BAYAN -ADLİ SİCİL KAYDI BULUNMAYAN -T.C VATANDAŞ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Kass Grup

****ACİL KİMLİKSİZ BAY –BAYAN GÖZETİM ELEMANLARI**** 1750-1900 TL + SGK (Tüm Sosyal Haklar) Hemen İş İmkanıyla SULTANBEYLİ, KARTAL ve SANCAKTEPE bölgelerinde site, plaza Projelerimize Sertifikasız Güvenlik Gözetim Görevlileri Aranmaktadır. - En Az Ortaokul Mezunu - 18 / 47..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Evkon Yapı

İnşaat ve gayrimenkul şirketinde çalışacak danışmanlar ve brokerler, ofis içinde portföy yönetimini yapacak çalışma arkadaşları aramaktayız. Daha önce deneyimi olan, insan ilişkileri iyi, özgüveni yüksek arkadaşların başvurularını bekliyoruz...

İstanbul Anadolu / Üsküdar Trio Oto Kiralama

Rent A Car Sektöründe faaliyet gösteren şirketimizin Operasyon departmanında çalışmak üzere, araçlardan anlayan ve en az aşağıdaki özelliklere sahip Teknik Sorumlu personel alımı yapılacaktır. -Askerliğini tamamlamış, -B sınıfı ehliyeti olan ve aktif olarak araç kullanabilen, ..

İstanbul Anadolu / Adalar ÜNÜVAR ELEKTRONİK

Telefon ve mail trafiğinin yönetilmesi, Fax, fotokopi, tarama vs. işlerinin yapılması, Word/Excell-Outlook konularında bilgi sahibi En az 2 yıl sekreterlik pozisyonunda çalışmış, Gelen-giden evrak ve kargo-kurye takipleri, Seyahat, ulaşım, konaklama organizasyonları,..

İstanbul Anadolu / Maltepe Parlak Hukuk & Danışmanlık

PARLAK HUKU&DANIŞMANLIK büromuzda ofis çi ve ofis dışı görüşmeler sağlayabilecek danışmanlık(pazarlama) deneyimi olan prezanbl bayan personeller alınacaktır...