İstanbul Anadolu Danışman İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Danışman
İstanbul Anadolu / Ümraniye Sesa Group

KADIKÖY, ÜMRANİYE, ÇEKMEKÖY ve SULTANBEYLİ de ki SİTE - FABRİKA Projelerimize Sertifikasız Güvenlik-Gözetim Görevlileri aranmaktadır. - En az Ortaokul mezunu - 18 / 50 Yaş arası - Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma : 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları; 170..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Sesa Group

KOZYATAĞI PLAZA Projemize ÇOK SAYIDA BAY - BAYAN Sertifikasız Güvenlik / Gözetim Görevlileri aranıyor. - En az Ortaokul mezunu - 18 / 50 Yaş arası - Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin / Bayan Sabit Gündüz İmkanları; 1750 + Yemek..

İstanbul Anadolu / Kartal Levant Gayrimenkul

Şartlar; -Asgari ücret(Yol-Yemek-Telefon Faturası giderleri için verilecektir.) -SSK -Portföyde bulunan gayrimenkul satılşlarından ve kiralamarından prim -Hafta içi:09:00-18:30 , Hafta sonu:10:00-17:00 -Pazar günü ve özel günler tatildir. Görevler; -O..

İstanbul Anadolu / Kartal Levant Gayrimenkul

Şartlar; -Asgari ücret(Yemek+Yol+Telefon Faturası için verilecektir) -SSK -Kat karşılığında %10 prim -Getirdiği kat karşılıklarında satılan ve kiralanan gayrimenkullerden %3 prim -Haftaiçi:09:00-18:30,Haftasonu:10:00-17:00 -Pazar ve özel günler tatildir. ..

İstanbul Anadolu / Tümü Kass Grup

ACELE KİMLİKSİZ GÖZETİM PERSONELLERİ Aşagıdaki projelerimize en az ortaokul mezunu 18-47 yaş arası 1.70 ve üzeri bay 1.65 ve üzeri bayan sicil kaydı bulunmayan personeller alınacaktır. AVRUPA YAKASI: 1700+SGK+yemek+agi KAGITHANE ..

İstanbul Anadolu / Tümü Kass Grup

ACELE PROJELERİMİZE BAY-BAYAN KİMLİKSİZ GÖZETİM PERSONELLERİ 1850-2180 +SGK (tüm sosyal haklarla) Anadolu ve avrupa yakasındaki elit projelerimizde çalışabilecek çok sayıda bay -bayan kimliksiz gözetim personelleri alınacaktır. AYRICA; Sertifika almak isteyen personell..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Sesa Group

ÜMRANİYE ve ÇEKMEKÖY ÇEVRESİ SİTE - İŞ MERKEZİ Projelerimize Sertifikasız Güvenlik Gözetim Görevlisi personeller aranmaktadır. - En az Ortaokul mezunu - 18 / 45 Yaş arası - Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları; 1600 Ort. +..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Sesa Group

KADIKÖY SİTE Projemize Sertifikasız Güvenlik-Gözetim Görevlileri aranmaktadır. - En az Ortaokul mezunu - 18 / 50 Yaş arası - Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma : 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları; 1600 + Yemek Anadolu yakası Şube / Bilgi ve ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye M. A. S Gyo Kurumsal

gayrimenkul sekteründen anlayan diksiyonu bayan düzgün bilgisayar kullanabilen sabah 9 aksam 7de calişabilecek ümraniye ve cevresi oturan..

İstanbul Anadolu / Tümü Kass Grup

!!EĞİTİMDE BÜYÜK FIRSAT!!! Sertifikanızı alırken aynı zamanda %100 iş imkanı sunmaktayız. Acil olarak aradığımız, site,plaza,avm,fabrika…vs. projelerimizde 1870-2200+SGK(tüm sosyal imkânlarla)çalışacak bay-bayan Gözetim personelleri alınacaktır. **ARANAN NİTELİKLER**..