İstanbul Anadolu Danışman İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Danışman
İstanbul Anadolu / Tümü Kass Grup

ACELE KİMLİKSİZ GÖZETİM PERSONELLERİ; Projelerimize çok acil; Kimliksiz bay bayan gözetim personelleri aranmaktadır. 1800- 2150 TL +SGK(tüm sosyal haklarla) (projeye göre maaşlar değişmektedir.) PROJELERİMİZ; **SİTE-AVM-REZİDANS-HOLDİNG-PLAZA-ŞANTİYE,FABRİK..

İstanbul Anadolu / Tümü Kass Grup

ACELE KİMLİKSİZ BAY BAYAN DANIŞMA PERSONELLERİ Özel güvenlik kimlik kartı alırken,aynı zamanda 1870-2200 TL+SGK (tüm sosyal haklarla) Maltepe,Üsküdar, Ümraniye,Sancaktepe, Sultanbeyli, Beylerbeyi, Kartal, Kadıköy, Pendik, Beylikdüzü,Avcılar, Esenyurt, Başakşehir, Kayaşehir, K..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Optimum Grup

Şirketimizde alarm ve kamera sistemleri pazarlamasında görevlendirilmek üzere ‘AKTİF SAHA SATIŞ DANIŞMANI’ arayışımız mevcuttur. * Minimum lise mezunu, * 18-30 yaşları arasında, *Özellikle anketörlük , çat kapı satış , tanıtım pazarlama konusunda tecrübeli , * Ürün v..

İstanbul Anadolu / Tümü Kass Grup

ACİL OLARAK PROJELERİMİZDE %100 İŞ İMKANIYLA ÇALIŞABİLECEK 1870-2150TL +SGK(tüm sosyal haklarla) birlikte EN AZ ORTAOKUL MEZUNU, ADLİ SİCİL KAYDI OLMAYAN 18-47 YAŞ BAY 18-35 YAŞ BAYAN KİMLİKSİZ GÖZETİM ELEMANLARI ALINACAKTIR. PROJELERİMİZ; SİTE,..

İstanbul Anadolu / Tümü Kass Grup

ACİL KİMLİKSİZ GÖZETİM PERSONELLERİ BAY-BAYAN ÇOK SAYIDA KİMLİKSİZ GÖZETİM PERSONELLERİ hemen iş imkanıyla 1850-2150 TL+SGK (tüm sosyal haklarla) site, plaza, rezidans, gibi projelerde çalışabilecek EN AZ ORTAOKULU, ADLİ SİCİL KAYDI OLMAYAN, 18..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Kass Grup

ÇOK ACİL KİMLİKSİZ GÖZETİM PERSONELLERİ %100 iş imkânıyla 1850-2150 TL +SGK (tüm sosyal haklarla) çalışabilecek, çok acil kimliksiz gözetim personelleri aranmaktadır. PROJE BÖLGELERİ: GÜNGÖREN, BAĞCILAR, BEYLİKDÜZÜ, ESENYURT, AVCILAR, ZEYTİNB..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Era Gayrimenkul Artika

Uluslararası gayrimenkul piyasasında profesyonelleşmek isteyen ekip arkadaşları arıyoruz. Girişimci ruhu olan, eğitim ve portföy desteği ile sektöre hızlı bir giriş yapmak isteyen, gayrimenkul piyasasında kariyer yapmak isteyen tüm adaylar başvurabilir. İletişim becerileri ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Sesa Group

RİVA'da Bulunan SİTE Projemize Sertifikasız Güvenlik-Gözetim Görevlileri aranmaktadır. - En az Ortaokul mezunu - 18 / 50 Yaş arası - Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma : Bay Hafta İçi - 12/36 / Bayan Sabit Gündüz İmkanları; 2000 HD Anadol..

İstanbul Anadolu / Tümü Tuğra Group

OSMANLI GROUP EĞİTİM VE DANIŞMANLIK FARKI İLE GÜVENLİK KİMLİK KARTI SAHİBİ OLMA FIRSATI.GÜVENLİK KİMLİK KARTI ALIRKEN İSTANBUL GENELİNDE SİZE EN YAKIN BÖLGE DE DANIŞMAN OLARAK ÇALIŞMA FIRSATI. BİR YANDAN ÇALIŞIRKEN DİĞER YANDAN GÜVENLİK KİMLİK KARTI SAHİBİ OLUYORSUNUZ. İMKANLAR:1600-2100..

İstanbul Anadolu / Tümü Medoo Medikal

Medikal , estetik ve güzellik cihazlarının ithalat ve satışını yapan şirketimizde görevlendirilmek üzere; * Öz güveni yüksek * İletişim yeteneği olan * Sözlü anlatımda başarılı * Güler yüzlü ve pozitif * Başarı hedefleri olan * İstikrarlı çalışma düzenine u..