İstanbul Anadolu Danışman İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Danışman
İstanbul Anadolu / Tümü Kass Grup

KİMLİKSİZ GÖZETİM PERSONELLERİ BAY-BAYAN. 1870-2150 TL+SGK(tüm sosyal haklarla) %100 iş imkanıyla Çalışabilecek sertifikasını alırken aynı zamanda ek gelir ve deneyim kazanmak isteyen kriterlere uygun tüm adaylar.. ***ARANAN NİTELİKLER*** • En Az 8 Yıllık İlköğretim Mezunu..

İstanbul Anadolu / Tümü Ntek Yapı Anonim Şirketi

İş Tanımı Acele site plaza rezidans avm şantiye okul hastane projemizde kimliklerini alana kadar danışma ve yönlendirme personeli olarak çalışma imkanı saglanacaktır. Kimliksizler : 1600 - 1950 arası maaş + yemek + sgk +agi Kimlikliler : 2000-2600 arası maaş + yemek + sgk + ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye M. A. S Gyo Kurumsal

diksiyonu düzgün bayan eleman aranıyor bilgisayar kullanabilen gayrimenkul satış tecrübesi olan yada öğrenmeye açık GAYRİMENKUL SATIŞ TEMSİLCİSİ alınacaktır..

İstanbul Anadolu / Tuzla Palmiye Emlak

1996 DAN BERİ VAR OLAN, TUZLA VE YAKIN ÇEVRESİNDE HİZMET VEREN PALMİYE EMLAK TUZLA; İSTANBUL'UN PARLAYAN YILDIZI AYDINLIDA 5.ŞUBESİYLE FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR. PALMİYE EMLAK TUZLA ŞEFFAF ÇALIŞMASIYLA BÖLGEDE ÖRNEK, UZMAN VE GÜLERYÜZLÜ EKİBE SAHİP..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Kass Grup

**** ACİL SERTİFİKASIZ GÖZETİM ELEMANLARI***** 1850-2300 TL +SGK tüm sosyal haklarla hemen iş imkanıyla çalışabilecek Başakşehir, Bayrampaşa, Bağcılar ‘daki Site, Plaza projelerimizde BAY-BAYAN sertifikasız güvenlik gözetim görevlileri alınacaktır. • En az ortaokul mezunu • ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Kass Grup

ACİL OLARAK PROJELERİMİZDE %100 İŞ İMKANIYLA ÇALIŞABİLECEK 1870-2200TL +SGK(tüm sosyal haklarla) birlikte EN AZORTAOKUL MEZUNU, ADLİ SİCİL KAYDI OLMAYAN 18-47 YAŞ BAY 18-35 YAŞ BAYAN KİMLİKSİZ GÖZETİM ELEMANLARI ALINACAKTIR. PROJELERİMİZ; SİTE,..

İstanbul Anadolu / Tümü Kass Grup

ÇOK ACİL SERTİFİKASIZ DANIŞMA GÖREVLİLERİ BAY/BAYAN 1800-2150+SGK(tüm sosyal haklarla) SİTE,PLAZA,FABRİKA, alanlarımızda %100 İŞ İMKANIYLA ÇALIŞABİLECEK BAY-BAYAN DANIŞMA GÖREVLİLERİ ARANMAKTADIR. PROJE BÖLGELERİMİZ:YENİBOSNA, ZEYTİNBURNU, B..

İstanbul Anadolu / Tümü Kass Grup

**Projelerimizde %100 İş İmkânıyla Kimliksiz Bay-Bayan Danışma Personelleri Aranmaktadır.** 5188 sayılı yasa gereği özel güvenlik kimlik kartı(silahlı ve silahsız) almak isteyen; • EN AZ 8 YILLIK İLKÖĞRETİM MEZUNU, • 18-35YAŞ BAYAN, • 18-47 YAŞ BAY, ADLİ SİCİL KAYDI OLMAYAN, ..

En az MYO veya Üniversite mezunu, Otomotiv sektöründe Premium markalarda benzer pozisyonda deneyimli, Diksiyonu düzgün, prezentabl ve güler yüzlü, MS Office programlarını etkin kullanabilen , Sistemli ve düzenli çalışan, pratik ve analitik düşünebilen, Yoğun iş temposu..

İstanbul Anadolu / Tümü Kass Grup

1850-2150 TL+SGK (tüm sosyal haklarla) Özel Güvenlik (Silahlı –Silahsız) Sertifikanızı Ve Kimliğinizi Alırken, %100 İş İmkanıyla Oturduğunuz Bölgeye Yakın Veya Tek Araçla gidebileceiniz Site,Plaza,Rezidans, Holding Vs…. PROJELERİMİZDE; EN AZ 8 YILLIK İLKÖĞRETİM MEZUNU..