İstanbul Anadolu Danışman İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Danışman
İstanbul Anadolu / Kartal World Security

KARTAL TOPSELVİ VE CEVİZLİ BÖLGESİNDE BULUNAN PROJEMİZ İÇİN ÇOK ACİL BAY GÖZETİM DANIŞMAN PERSONELLERİ ARANMAKTADIR. ARANAN ŞARTLAR; T.C. VATANDAŞI OLMAK EN AZ İLKÖĞRETİM (ORTAOKUL) MEZUNU OLMAK, SABIKA KAYDI OLMAMAK, SAĞLIK SORUNU BULUNMAMAK. YETKİL..

İstanbul Anadolu / Tuzla Unıted Mıllennıum

TUZLA'DA BULUNAN AMERİKAN KÖKENLİ ŞİRKETİMİZE GAYRİMENKUL İŞİNDEN ANLAYAN ARABALI-ARABASIZ BAY BAYAN PERSONELLER ALINACAKTIR..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Misyon Özel Güvenlik

İSTANBUL ANADOLU YAKASINDAKİ PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE DANIŞMA GÖZETİM PERSONELİ İHTİYACIMIZ VARDIR...

İstanbul Anadolu / Ataşehir İstanbul Güvenlik Ve Eğitim Hizmetleri

ATAŞEHİR'DE BULUNAN PROJEMİZ İÇİN BAY DANIŞMA PERSONELLERİ ALINACAKTIR. 1400+AGİ+185 YOL+YEMEK MUSTAFA DOĞAN:0549 460 75 02..

İstanbul Anadolu / Kadıköy World Security

ÇOK ACİL BAY – BAYAN GÖZETİM DANIŞMAN İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA BULUNAN VE YENİ BAŞLAYACAK OLAN PROJELERİMİZDE ÇALIŞACAK BAY – BAYAN GÖZETİM DANIŞMAN (KİMLİKSİZ) PERSONELLER ARANMAKTADIR. %100 İŞ İMKANI İLE ÇALIŞARAK ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTI ALMA İMKANI. ARANAN ŞAR..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Sesa Group

ATAŞEHİR de ki SİTE Projemize Hemen iş imkanı ile çalışabilecek Sertifikasız 53 BAY - 5 BAYAN Gözetim Görevlisi personelleri aranmaktadır. En az Ortaokul mezunu - 18 / 50 Yaş arası Sabıka kaydı bulunmayan - Bay / Bayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları; ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Evdema

Ev Dekorasyon malzemeleri satışında, Sektörün lideri EVDEMA’nın,İstanbul’da bulunan AVM ve Cadde mağazalarında görevlendirmek üzere; perakende sektöründe kariyer ve yüksek maddi kazanım hedefleyen Satış Danışmanları arıyoruz. Bay/Bayan aşağıdaki özelliklere uyan herkesi EVDEMA ailesine bekliyo..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Optimum Grup

Minimum lise mezunu, 18-30 yaşları arasında, Özellikle anketörlük , çat kapı satış , tanıtım pazarlama konusunda tecrübeli , Ürün ve hizmetlerin tanıtımı ve pazarlamasını gerçekleştirmek, Randevu ve çat kapı sistemiyle portföyüne yeni müşteriler kazandırmak, Aylık satı..

İstanbul Anadolu / Tümü Sesa Group

PENDİK ve KURTKÖY de ki SİTE Projelerimizde Hemen iş imkanı ile çalışabilecek Sertifikasız 25 BAY - 4 BAYAN Gözetim Görevlisi personelleri aranmaktadır. En az Ortaokul mezunu - 18 / 45 Yaş arası Sabıka kaydı bulunmayan - Bay / Bayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin..

İstanbul Anadolu / Kartal Sesa Group

PENDİK ve KURTKÖY de ki SİTE Projelerimizde Hemen iş imkanı ile çalışabilecek Sertifikasız 25 BAY - 4 BAYAN Gözetim Görevlisi personelleri aranmaktadır. En az Ortaokul mezunu - 18 / 50 Yaş arası Sabıka kaydı bulunmayan - Bay / Bayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin..