İstanbul Anadolu Danışman İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Danışman
İstanbul Anadolu / Beykoz Sesa Group

BEYKOZ RİVA Mah. de Bulunan SİTE Projemize BAY - BAYAN Sertifikasız Güvenlik-Gözetim Görevlileri aranmaktadır. - En az Ortaokul mezunu - 18 / 50 Yaş arası - Sabıka kaydı bulunmayan Çalışma : Bay; Hafta İçi - 12/36 / Bayan; Sabit Gündüz İmkanları; 20..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Lizge Müzik

Yeni açılacak olan bujiteri- kozmetik mağazamıza eleman arayışımız bulunmaktadır. Kişisel bakımına özen gösteren , azimli , çalışkan , işi kendi işi gibi benimseyecek kadın satış elemanı aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Remax Metropol

NELER ARIYORUZ: -İnsan İlişkileri iyi olan, - Motivasyonu yüksek ve pozitif bakış açısına sahip olan, -İletişim becerileri yüksek,gelişime açık, dinamik, dış görünümüne önem veren,, -Gayrimenkul sektörüne ilgi duyan ve bu sektörde kariyer yapmak isteyen, -Takım r..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Sesa Group

ÜMRANİYE ve ÇEKMEKÖY ÇEVRESİ SİTE - İŞ MERKEZİ Projelerimize Sertifikasız Güvenlik Gözetim Görevlisi personeller aranmaktadır. - En az Ortaokul mezunu - 18 / 45 Yaş arası - Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları; 1750 Ort. +..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Okyanus Group

İstanbul genelindeki projelerimizde çalışabilecek acele BAY,BAYAN gözetim ve danışman görevlileri aranmaktadır. Ülkemizde en hızlı büyüyen ve gelişen güvenlik sektöründe yılda 350.000 personelin iş imkanına kavuştuğu alanda sizde yerinizi almak istiyorsanız doğru yerdesiniz. ..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Adres34 Gayrimenkul

ÖZ GÜVENİ VE İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK,EKİP ÇALIŞMASINA UYGUN, DIŞ GÖRÜNÜMÜNE ÖNEM VEREN, DİKSİYONU DÜZGÜN AKICI KONUŞABİLEN,ANALİTİK ÇÖZÜMLEME YETENEĞİ OLAN,SORUN DEĞİL ÇÖZÜM ODAKLI,UZUN VADEDE BİRLİKTE ÇALIŞMA AHLAKINA UYGUN, EN AZ LİSE MEZUNU SÜRÜCÜ BELGESİ OLAN, AĞIRLIKLI OLARAK PAZARLAMA SEK..

*** KİMLİKLİ PERSONELLER ARIYORUZ *** ATAŞEHİR MALTEPE BÖLGESİNDE OTURAN KİMLİKLİ 2100 + SGK İLE ÇALIŞCAK PERSONELLER ARANIYOR . EN AZ ORTAOKUL MEZUNU 18 - 45 YAŞ ARASI ÇALIŞMA ŞEKİLLERİ BAYLAR İÇİN 2+2+2 BAYANLAR İÇİN SABİT GÜNDÜZ ..

İstanbul Anadolu / Maltepe Damla Emlak

MALTEPE 'DE EMLAK OFİSİMİZE SATIŞ DANIŞMANI ARANMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Pendik Proje Kulübü A+ Plus

PROJE KULÜBÜ A+ PLUS BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK İSTEYEN DİKSİYONU DÜZGÜN GİYİM VE KUŞAMA ÖNEM VEREN GAYRİMENKUL DANIŞMANLARI ARAMAKTAYIZ BÖLGEDE 8 OFİSİMİZ BULUNMAKTADIR BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA GEREK EĞİTİM GEREK SEMİNERLER DÜZENLECEKTİR..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Sesa Group

ALTUNİZADE SİTE Projemizde Hemen iş imkanı ile çalışabilecek Sertifikasız Güvenlik-Gözetim Görevlileri aranmaktadır. En az Ortaokul mezunu - 18 / 50 Yaş arası Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları; 1700 + Agi +Yemek ..