İstanbul Anadolu Danışman İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Danışman
İstanbul Anadolu / Ümraniye Gülaylar

GENEL NİTELİKLER · Tercihen Lisans veya Önlisans mezunu, · Benzer pozisyonda min.1 yıl tecrübeli, · İletişim becerisi yüksek, · Diksiyonu düzgün, dış görünümüne özen göstereren, · Alışveriş merkezi çalışma koşullarına uyum ..

İstanbul Anadolu / Maltepe Bölge Gayrimenkul

-İnsan İlişkileri iyi olan, - Motivasyonu yüksek ve pozitif bakış açısına sahip olan, -İletişim becerileri yüksek,gelişime açık, dinamik, dış görünümüne önem veren,, -Gayrimenkul sektörüne ilgi duyan ve bu sektörde kariyer yapmak isteyen, -Takım ruhuna inanarak ortak çalışma ..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Ekol Filo

Operasyonel Filo Kiralama Firmamızda SSH departmanında görev yapacak, * Otomotiv sektöründe en az 3 yıl danışmanlık görevi üstenmiş. * Tercihen Meslek Lisesi Motor bölümü mezunu * Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış. * MS ofis programlarını etkin kullanabilen...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Bey Yapı Yatırım Danışmanlık

GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE EN AZ 5 YIL DENEYİMLİ İLAN VE MÜŞTERİ PORTFÖYÜMÜZÜ YÖNETEBİLECEK SATIŞ BECERİSİ YÜKSEK KENDİNE GÜVENEN AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN PREZENTABL SATIŞ DANIŞMANI ARKADAŞLAR ARAMAKTAYIZ..

İstanbul Anadolu / Pendik 7-24 HİZMET GRUP

PENDİK VELİBABA - UYDUKENT - VİAPORT BÖLGELERİNDE BULUNAN PROJELEMİZE GÖZETİM PERSONELİ ARANMAKTADIR ÇALIŞMA SİSTEMİ : 4 ÇALIŞ 2 İZİN - 3 ÇALIŞ 1 İZİN - 4 ÇALIŞ 1 İZİN ŞEKLİNDEDİR. ŞARTLAR : 1650 İLE 1850 ARASI MAAŞ + SSK İLGİLİ KİŞİLER BEKİR BEY ..

İstanbul Anadolu / Tümü Sesa Group

KADIKÖY, ÜMRANİYE, ÇEKMEKÖY ve SULTANBEYLİ de ki SİTE - FABRİKA Projelerimize Sertifikasız Güvenlik-Gözetim Görevlileri aranmaktadır. - En az Ortaokul mezunu - 18 / 50 Yaş arası - Sabıka kaydı bulunmayan Çalışma : 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları; 1750 Ort. + Ye..

İstanbul Anadolu / Tümü Kass Grup

KİMLİKSİZ ÇOK SAYIDA BAY BAYAN GÖZETİM PERSONELLERİ ARIYORUZ... AVRUPA YAKASI: 1800+SGK+yemek=BEYLİKDÜZÜ (site projesi) 2+2+2 çalışma sistemi 12 kişi 1900+SGK+yemek+185yol=BAŞAKŞEHİR (site projesi) 2+2+2 çalışma sistemi 17kişi 1820+SGK+yemek+185yol+agi=BAHÇEŞEHİ..

İstanbul Anadolu / Tümü Kass Grup

KİMLİKSİZ BAY VE BAYAN GÖZETİM PERSONELLERİ 1860-2250+SGK ve tüm sosyal haklarla Anadolu - Avrupa yakasında çalışabilecek çok sayıda gözetim danışma personelleri alınacaktır. AYRICA yatılı projemiz mevcuttur. En az ortaokul mezunu 18 - 47 yaş arası ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Long Gayrimenkul

Bağdat Caddesi,Caddebostan'daki Gayrimenkul ofisimizde çalışacak; - İnsan ilişkilerinde başarılı - Diksiyonu düzgün - En az lise mezunu -Disiplinli çalışma prensibine sahip -Satış alt yapısı olan veya satış konusunda yeteneği bu..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Englısh Tıme Çekmeköy

İş Tanımı: yabancı dil eğitim kurumunun English Time Çekmeköy şubesinin satış örgütlenmesinde çalışmak üzere; • Kuruma yabancı dil eğitimi almak isteyen yeni öğrenciler kazandırabilmek için telefon ve ileti yolu ile öğrenci adaylarına ulaşmak ve gerekli tanıtımı yapmak, • Öğ..