İstanbul Anadolu Depo Sevkiyat İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Depo Sevkiyat
İstanbul Anadolu / Kartal Aras Kargo

GENEL NİTELİKLER •En az Ön Lisans mezunu •Lojistik, depo uygulamaları ve yönetiminde minimum 2 yıl tecrübeli •Askerlik hizmetini tamamlamış (Erkek adaylar için) •Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek •MS Office programlarına hakim. Tuzla/Orhanl..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Elit Mühendislik

Elit Mühendislik Merkez Şube Bünyesinde çalışmak üzere; *Tercihen depo ve stok işlemlerinde tecrübeli, *Sevkiyat / Sayım işlerine yardım edebilecek, *Ekip çalışmasına yatkın, *18-35 yaşları arasında, *Tercihen Ferhatpaşa, Ataşehir, Sancaktepe,Sultanbeyli civarınd..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Kahve Vadisi

Firmamıza ön muhasebe personeli alınacaktır. Yerimiz Ümraniye Mehmet Akif' de dir...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Totik Otomotiv

Otomotiv yedek parça imalatı yapan firmamızda depo sorumlusu ihtiyacımız vardır...

İstanbul Anadolu / Tuzla Cbn Lojistik Depolama Ve Dağıtım Aş.

Firmamıza; Tuzla Depomuzda çalışacak (Beden işçisi) *Vardiyalı çalışabilecek, *Forklift Ehliyetine sahip, * Esnek çalışma saatlerine uyacak, * Ekip çalışmasına yatkın, *Askerlik görevini tamamlamış, * Bay çalışma arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Mobeks Dış Tic. Ltd. Şti

Mobeks Dış Tic. Ltd. Şti firmasının aktif ilanlarına veya diğer Şoför ilanlarına göz atabilirsiniz.Mobeks Dış Tic. Ltd. Şti Şoför ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Ahsen Tekstil Ticaret Ve Sanayi Ltd. Şti.

VASIFSIZ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI EV TEKSTİLİ SEKTÖRÜNDE 35 YILLIK GEÇMİŞİ OLAN FİRMAMIZIN DEĞİŞİK DEPARTMANLARINDA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE VASIFSIZ BAY ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR. TERCİHEN SİGARA KULLANMAYAN TERCİHEN ÜMRANİYE VE CİVARINDA İKAMET EDEN MAAŞ+AGİ+S..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Sahibinden Bilgisayar

BİLGİSAYAR DEPOSU Telefon : 0216 330 06 06 / Dahili 203 Kadıköy de bulunan bilgisayar satış ve teknik servis firmamıza; Teknik Personel Kadrosunda çalışacak * Donanım parçaları hakkında bilgi sahibi, * Arıza tespiti yapabilen, * Cumartesi dahil 09..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Gecem İç Giyim

İÇ GİYİM VE PİJAMA SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA; -AKSESUAR DEPODA GENÇ VE (SÜTYEN, KÜLOT, GECELİK, PİJAMA AKSESUARLARI KONUSUNDA) DENEYİMLİ, -SİPARİŞ TAKİBİ YAPACAK DENEYİMLİ BAY-BAYAN ELEMAN ARANIYOR. ARANAN NİTELİKLER, -EN AZ LİSE MEZUNIU -20 ..

İstanbul Anadolu / Tümü ADECCO ERENKÖY

GENEL NİTELİKLER Adecco Grup, merkezi İsviçre’de, 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı, 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturmaktadır. İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri ..