İstanbul Anadolu Depo Sevkiyat İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Depo Sevkiyat
İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Ekol Lojistik

Genel Nitelikler: Şirketimizin Sultanbeyli Kardelen Tesisinde istihdam edilmek üzere; • En az lise mezunu • Vardiyalı çalışabilen, • Askerlik hşzmetini tamamlamış personeller alınacaktır. İşin Tanımı: 1. Depo stok sayımlarını yapmak ve sayım prosedürünün g..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Ekol Lojistik

Genel Nitelikler: Tercihen lise mezunu, Hızlı ve yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, Takım çalışmasına yatkın, Askerlik hizmetini tamamlamış. Tercihen Sultanbeyli ve Sancaktepe bölgelerinde ikamet eden, Bay adaylar. İş Tanımı: Gelen ti..

İstanbul Anadolu / Kartal Pak Yıkama Kiralama A. Ş.

Endüstriyel çamaşır yıkama hizmeti veren tesisimizde çalışmak üzere; Şoförlerin görevlerini rotalarına göre organize edecek, sefer formlarını oluşturarak şoförlere teslim edecek. Müşteri talepleri doğrultusunda rotaları günlük olarak değiştirebilecek. Araçların periyodik ba..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Digital 2000 Elk. San. Tic. Ltd. Şti

Kadıköy'de bulunan elektronik mağazamızda görev alacak, sevkiyat ve depo sorumlusu, çalışmayı seven iş arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Tuzla Adecco Gebze

Adecco Group, merkezi İsviçre’de, 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı, 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturmaktadır.İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri olan Adecco, global bakış açıs..

İstanbul Anadolu / Beykoz Hatipoğlu Ayakkabı

Ayakkabı imalatında çalışacak; Ham mamulden sorumlu Depo kontrolü ve sevkiyat takibi yapacak, Esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek, Sorumluluk sahibi Beykoz civarı ikamet eden Çalışma arkadaşına ihtiyacımız vardır...

İstanbul Anadolu / Beykoz Hatipoğlu Ayakkabı

Ayakkabı imalatında çalışacak; Ham mamulden sorumlu Depo kontrolü ve sevkiyat takibi yapacak, Esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek, Sorumluluk sahibi Çalışma arkadaşına ihtiyacımız vardır...

İstanbul Anadolu / Tümü Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

İstanbul Anadolu / Kartal DB Schenker Arkas Türkiye

Tercihen Lise Mezunu Tercihen 1-2 yıl LOJİSTİK sektöründe deneyimli Tercihen 1-2 yıl ELEKTRONİK ( İADE ,TAMİR , BAKIM , ONARIM) sektöründe deneyimli Ekip Çalışmasına Uyumlu Vardiya ve Mesai sisteminde çalışabilecek ( 2 vardiya sistemi ; 08:30-18:00 / 17:30-02:30 )..