İstanbul Anadolu Depo Sevkiyat İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Depo Sevkiyat
İstanbul Anadolu / Tümü Gratis
İstanbul Anadolu / Tümü Gratis
İstanbul Anadolu / Pendik İpek Hırdavat

İhale sektöründe,Resmi Kurumlara malzeme tedariği sağlayan Grubumuzun Pendik'te bulunan Lojistik merkezinde yetiştirilmek / görevlendirilmek üzere; Depo ve Lojistik operasyonlarına aşina, Bölümde kariyer hedefleyen, 20-35 yaş arası, Askerlik hizmetini tamamlamış,..

İstanbul Anadolu / Tuzla Cbn Lojistik Depolama Ve Dağıtım Aş.

Firmamıza; Tuzla Depomuzda çalışacak (Beden işçisi) *Vardiyalı çalışabilecek, *Forklift Ehliyetine sahip, * Esnek çalışma saatlerine uyacak, * Ekip çalışmasına yatkın, *Askerlik görevini tamamlamış, * Bay çalışma arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Kartal Gİ GROUP

En az Lise mezunu, Tercihen MS Office (Word, Excell) programlarını kullanabilen, İletişim becerileri güçlü, Disiplinli, düzenli, takipçi, Ürün kabul ve ürün hazırlama konusunda tecrübeli, Forklift operatörlük belgesi olan, Kocaeli Dilovası, Gebze civarı ya da İstanbul A..

İstanbul Anadolu / Tuzla Dalgıç Kalıp

Tuzla Mermerciler Sanayi Sitesinde bulunan fabrikamız için Depo ve Sevkiyat elemanı alınacaktır. * En az lise mezunu, * Üretim ve Lojistik sektöründe çalışmış olan, * Depo giriş-çıkışlarını takip edebilecek, * Forklift ehliyeti bulunan, * Müşteriye sevk edilecek ürü..

İstanbul Anadolu / Tümü Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama

Hedef Tanım olarak görevlendirilmek üzere Depo Elemanı alımı yapılacaktır. Projeler kapsamında müşteriden gelecek ve saha çalışmaları için bekletilecek malzemelerin giriş-çıkış işlemlerini gerçekleştirmek Sevkiyat işlemlerini gerçekleştirmek takibini sağlamak ve raporlamak ..

İstanbul Anadolu / Tümü Güçlü Boya Ltd. Şti

Depo ve sevkiyat personeli alınacaktır. (İstanbul anadolu yakasında oturanlar tercihimizdir) src belgesi zorunludur. firmamızın merkezi kağıthanedir. fakat hem istanbul avrupa yakası hemde anadolu yakasına sevkiyat yapılmaktadır.iş konumuz boya ve hırdavat malzemesidir.ürünler fabrikadan..

İstanbul Anadolu / Tümü Big Chefs

Big Chefs Cafe & Brasserie bünyesinde İstanbul'daki şubelerimizde görevlendirilmek üzere; En az lise mezunu, tercihen endüstri meslek lisesi mezunu İstanbul’da ikamet eden Microsoft Office programlarını kullanabilen Analitik düşünme ve problem çözme yeteneğine sahip..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Oto Önder

NOT: SİGARA İÇMEYEN ......KAMYONLA GELEN MALLLARIN DEPOYA BOŞALTILMASINDA ,SEVK EDİLECEK ÜRÜNLERİN HAZIRLANMASINDA VE SEVKİNDE DEPODA ÇALIŞACAK ELEMAN ALINACAKTIR..