İstanbul Anadolu Grafiker İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Grafiker
İstanbul Anadolu / Ümraniye Osp Reklam

En az lise mezunu Photoshop Corel Draw ve Adobe Illustrator programlarına hakim ÜMRANİYE/Ihlamurkuyu bölgesine ulaşım sorunu olmayan Tercihen tabelacı ya da dijital baskı deneyimi olan Çalışma saatleri 09:00-18:30 (Pazar hariç) Maaş + SSK + öğlen yemeği..

İstanbul Anadolu / Pendik Demirkol Basım Reklam Tanıtım

Matbaamızın Tasarım Ajansına www.1111adam.com.tr Güzel Sanatlar veya Grafik bölümü mezunu Pendik Bölgesine ulaşım sorunu yaşamayacak, Matbaa tecrübeli, Adobe Programlarına (ai, ind, ps) hakim Grafik Tasarım Uzmanı alınacaktır. Çalışma Saatleri ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Gerrmax Gergi Tavan

Firmamıza; GRAFİK tasarım oluşturmada kendine güvenen takım arkadaşı arıyoruz. Genel Nitelikler; - CorelDRAW, Photoshop ,illustrator Programlarına hakim, vektörel çizim geliştirme ve grafik tasarım süreçlerine hakim, - Tasarım yönü güçlü, hızlı fikirler üretip uygulay..

İstanbul Anadolu / Tuzla Decoser

Decoser firmasının aktif ilanlarına veya diğer Grafik Tasarımcı ilanlarına göz atabilirsiniz.Decoser Grafik Tasarımcı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Maltepe Partisepeti - Grupistan Ambalaj

Partisepeti - Grupistan Ambalaj firmasının aktif ilanlarına veya diğer Grafik Tasarım Uzmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Partisepeti - Grupistan Ambalaj Grafik Tasarım Uzmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Baskı Şehri A. Ş.

Şirketimiz Baskı ve Reklam alanında Anadolu yakasında faaliyet göstermektedir. Aşağıdaki özelliklere sahip Digital Baskı Operatörü aranmaktadır. İŞİN TANIMI : • Gelen işi tabakaya dizmek ve baskıya göndermek, • Çıkan işi takip etmek, • Oluşacak sorunlarda müşteri ile i..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Ajanstek

Ajanstek firmasının aktif ilanlarına veya diğer Sosyal Medya / Grafiker ilanlarına göz atabilirsiniz.Ajanstek Sosyal Medya / Grafiker ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Erbağ Elektronik

Erbağ Elektronik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Lazer Kesim Operatörü ilanlarına göz atabilirsiniz.Erbağ Elektronik Lazer Kesim Operatörü ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Patika Ajans

Patika Ajans firmasının aktif ilanlarına veya diğer Grafik Tasarım Uzmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Patika Ajans Grafik Tasarım Uzmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Lotus Dijital Baskı Ve Reklamcılık

Lotus Dijital Baskı Ve Reklamcılık firmasının aktif ilanlarına veya diğer Grafiker ilanlarına göz atabilirsiniz.Lotus Dijital Baskı Ve Reklamcılık Grafiker ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..