İstanbul Anadolu Grafiker İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Grafiker
İstanbul Anadolu / Maltepe Özcan Ayar Danışmanlık

REKLAM ve AJANS FİRMASINA COREL PROGRAMLARİNA HAKİM LOGO VE TASARIM KONUSUNDA YARATICI UFKU GENİŞ İŞİNİ SEVEN VE İŞİNDE İSTİKRARLI ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Rota Matbaa

BAYAN GRAFİKER ARANIYOR ŞEHİR : İSTANBUL/ÜMRANİYE CİNSİYET: BAYAN PROGRAM : Corel draw , photoshop, illustrator vs iyi düzeyde . ÇALIŞMA ŞARTLARI : TAM ZAMANLI 08:30 & 18:00 MEDENİ HALİ : ÖNEMLİ DEĞİL İŞLE İLGİLİ AÇIKLAMA : AJANS OLARAK MATBAA VE REKL..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Moneta Tanıtım

GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin Güzel Sanatlar, Grafik Tasarım, Görsel İletişim Tasarımı bölümlerinden mezun, Minimum 2 yıl ajans deneyimi olan, Mac ortamında Photoshop, Illustrator, Indesign, Acrobat Pro PDF gibi tasarım programlarına hakim ve hızlı çalışabilen, Güçlü bir p..

İstanbul Anadolu / Maltepe Yıldız Matbaa

YILDIZ MATBAA & DİJİTAL BASKI FİRMAMIZA EN AZ BİR YIL TECRÜBELİ GRAFİKERLER VEDİJİTAL BASKI OPERATÖRLERİ ARANMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Kartal Hacıoğlu

Firmamıza; şubelerimizin reklam işlerini takip edecek takım arkadaşı arıyoruz. Genel Nitelikler; - CorelDRAW, Photoshop ,illustrator Programlarına hakim, vektörel çizim geliştirme ve grafik tasarım süreçlerine hakim, - Tasarım yönü güçlü, hızlı fikirler üretip uygul..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Digimer Yayıncılık İnternet Hizmetleri

Şirketimiz bünyesindeki sektörel yayınlarda görevlendirilmek üzere; Machintosh’ta Adobe Photoshop, Adobe Illustrator ve Adobe InDesign programlarını iyi derecede kullanabilen, Baskı ve matbaa bilgisine sahip, Sosyal medya yönetimi (Facebook, Twitter, Instagram) hakkında bilgi sahib..

İstanbul Anadolu / Maltepe Transkop Copy Center

Copy Center'e Bay/Bayan Eleman Dış mekan ,poster baskı,Ozalit,Katalog,Kitap Basımı Fotokopi Çekimleri Sprial cilt Amerikan cilt vs.gibi kopyalamaya ait tüm baskı çalışmaları yapılmaktadır..Sadece tasarım yapılmamaktadır. ARANAN ÖZELİKLER: *Photoshop,Coreldraw ..

İstanbul Anadolu / Pendik Hera Led Aydınlatma

Led aydınlatma sektöründe uzun yıllar üretim ve ar-ge faaliyetlerinde bulunan firmamızın İstanbul-Pendik fabrikası için çalışma arkadaşı arayışımız bulunmaktadır. -Kariyer hedefi olan, kendini geliştirmek isteyen, öğrenmeye açık -Tasarım kabiliyetine güvenen -Esnek ça..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Teknosis Otomasyon

Üniversitelerin Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden mezun E PLAN ve AUTOCAD çiziminde deneyimli uzman işin tanımı ; E-plan ve dengi elektriksel çizim programını kullanarak elektrik ve otomasyon projeleri çizimi..

İstanbul Anadolu / Maltepe Mimart Yayıncılık

dergi yayıncılığı konusunda "tecrübeli" özellikle indesign/photoshop/illustrator programlarına hakim, kendine güvenen, anadolu yakasında ikamet eden grafiker/art directör aramaktayız...