İstanbul Anadolu Grafiker İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Grafiker
İstanbul Anadolu / Tuzla Fc Reklam

İlgili bölümlerden mezun, Benzer görevde en az 2 yıl tecrübeli, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, Photoshop, Illustrator, Indesign programlarına hakim gibi Adobe CS serisinin programlarına hakim, Özgün tasarım yeteneği olan, Hızlı grafik uygulama yapabile..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Gerrmax Gergi Tavan

Anadolu yakası YUKARIDUDULLU KEYAP sitesindeki Firmamıza; GRAFİK tasarım oluşturmada kendine güvenen takım arkadaşı arıyoruz. Genel Nitelikler; - İngilizce Bilen ( TERCİHEN ) - CorelDRAW, Photoshop -illustrator Programlarına hakim, vektörel çizim ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Kemal Cevizli Fotoğrafçılık

Grafik tasarım konusunda deneyimli Bilgisayar ve bilişim konularına yatkın İleri seviyede corel draw bilgisine sahip Sosyal medya kullanımı konusunda tecrübeli..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Digimer Yayıncılık İnternet Hizmetleri

Şirketimiz bünyesindeki sektörel yayınlarda görevlendirilmek üzere; Machintosh’ta Adobe Photoshop, Adobe Illustrator ve Adobe InDesign programlarını iyi derecede kullanabilen, Baskı ve matbaa bilgisine sahip, Sosyal medyayı (Facebook, Twitter, Instagram) aktif kullanan, Dijit..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Ttr Bilişim Hizmetleri

Tercihen üniversitelerin Grafik Tasarım ve ilgili bölümlerinden mezun, Web tasarım, reklam, baskı konularında tecrübeli, Benzer görevde en az 2 yıl tecrübeli, Reklam, kurumsal kimlik, katalog, dergi, web ve grafik tasarımı konularında tecrübeli, Photoshop, Corel , Illustrator..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Öztaş Reklam

Açık hava reklam ve Tabela sektöründe olan firmamız için aşağıdaki niteliklere uygun eleman aramaktayız. Ümraniye civarında ikamet veya Ümraniye ulaşım sorunu olmayan adaylar ve resimli cv'ler tercih sebebi olacaktır. İşin Tanımı : • Crol Draw, Photoshop, Ai, benzeri progra..

İstanbul Anadolu / Maltepe Partisepeti - Grupistan Ambalaj

Firmamıza; Yaratıcılık, tasarım ve konsept oluşturmada kendine güvenen takım arkadaşı arıyoruz. Genel Nitelikler; - CorelDRAW, Photoshop ,illustrator Programlarına hakim, vektörel çizim geliştirme ve grafik tasarım süreçlerine hakim, - Tasarım yönü güçlü, hızlı fikirl..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Pane Ajans

Pane Ajans olarak;Her biri kendi alanında deneyim sahibi, eğitimli ve genç isimlerin oluşturduğu, proje yapısına göre kendisini şekillendiren ve en yüksek verimi ortaya koymayı amaçlayan çağın ilerisini hedefleyen, rekabetten çekinmeyen ekibimiz ile müşterilerimize; kurumsal çalışmalar, grafik, web ..

İstanbul Anadolu / Maltepe Yıldız Matbaa

YILDIZ MATBAA & DİJİTAL BASKI FİRMAMIZA EN AZ BİR YIL TECRÜBELİ GRAFİKERLER VEDİJİTAL BASKI OPERATÖRLERİ ARANMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Kadıköy Copy Center

Firmamız baskı merkezi olup dışmekan baskıdan,promosyon ,ozalit,lazer kesimine fotokopi bölümüne kadar geniş yelpazede çalışmaktayız,bu sektöre bilgi sahibi grafik yeteneği olan yetiştirmeye açık kişileri aramaktayız..