İstanbul Anadolu Grafiker İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Grafiker
İstanbul Anadolu / Maltepe Yıldız Matbaa

YILDIZ MATBAA & DİJİTAL BASKI FİRMAMIZA EN AZ BİR YIL TECRÜBELİ GRAFİKERLER VEDİJİTAL BASKI OPERATÖRLERİ ARANMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Tuzla Beliz Bayrak Matbaa

Firmamızın grafik tasarım işlerine yardım ederek yetiştirilecek stajer grafiker arkadaşlar arıyoruz. Adayların fotoğraflı öz geçmişlerini mail adresimize ulaştırmaları ve ulaşımı en fazla bir vesaitle sağlamaları şartı aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Maltepe Aykin Dekor 3d

ŞİRKETİMİZ 3D DEKOR ALANINDA FAALİYET GÖSTERMEKTE OLUP,BU ALANDA ÇALIŞABİLECEK DENEYİMLİ VE STAJYER GRAFİKERLER ALINACAKTIR....

İstanbul Anadolu / Tuzla Smart Led Aydınlatma

Photoshop, Illustrator, InDesing, Dreamweaver programlarını iyi derecede hakim, HTML, CSS gibi kodlamalar hakkında bilgi sahibi, Grafik ve Web Tasarımcısı aramaktayız. SGK+YOL+MAAŞ 09:00-19:00 saatleri arası çalışılmaktadır. Cumartesi-Pazar Tatil Şirketimiz Tuzla Der..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Cd Grup

CoreL draw illustrates indesit ve photoshop v.s programlarını iyi derecede kullanabilen Web arayüz yapan ve kontrol panelleri hakim bayan grafikler aranmaktadır Çalışma sistemi 19.00 21.00 arasında yarı zamanlidir karşılıklı anlaşmada çalışma saatleri esnektir degisebilir Çalışm..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Vera Bilişim

Photoshop programında uzman Sosyal Medya Branding tasarımlarına hakim Yaratıcılığa ve gelişime açık, Not: - Çalışmalarınızı görebileceğimiz bir linki ön yazı bölümüne eklemenizi rica ederiz. Çalışmalar mülakat esnasında da incelenecektir...

İstanbul Anadolu / Kartal Onur Ofset

Grafik Tasarımcı Kartal'da bulunan Matbaamızda ; Matbu işlere yönelik grafik tasarımların hazırlanmasında ve baskıya hazır hale getirilmesi konusunda çalışma arkadaşları arıyoruz. - Matbu işlerin tasarımı - işlerin baskı aşaması getirilmesi konusunda..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren,..

İstanbul Anadolu / Pendik Ankara Reklam

İlan Detayları Reklam Sektöründe faaliyet gösteren firmamızda; - Tercihen Üniversite ve liselerin ilgili bölümlerinden mezun veya sektör tecrübesi olan, - İlgili grafik programlarına hakim (Corel,photoshop,3d max) - Dikkatli, titiz ve detaylara önem veren, - Mev..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Öztaş Reklam

Açık hava reklam ve Tabela sektöründe olan firmamız için aşağıdaki niteliklere uygun eleman aramaktayız. Ümraniye civarında ikamet veya Ümraniye ulaşım sorunu olmayan adaylar ve resimli cv'ler tercih sebebi olacaktır. İşin Tanımı : • Crol Draw, Photoshop, Ai, benzeri progra..