İstanbul Anadolu Mühendis İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Mühendis
İstanbul Anadolu / Beykoz Yakamoz Sporcu Gıdaları

Firmamız Sporcu Gıdaları ve Gıda Takviyeleri sektöründe 2005 yılında faaliyetine başlamış ve bu günlere başarıyla gelmiştir. Dünyanın tanınmış markalarının distribütörü ve ithalatçısıdır. Şirketimizin İthalat ve Ruhsatlandırma departmanına şirketimize gelişim ve değişimde ivme katabil..

İstanbul Anadolu / Kartal Net Danışmanlık

Laboratuvar analisti olarak en az 1 yıl bir ilaç firmasında çalışmış kimyagerler aramaktayız. Arayışımız ülkemizin 50 yılı aşkın geçmişiyle önemli ilaç firmalarından biri olan müşterimizin gelişen iş hacmi içindir...

İstanbul Anadolu / Pendik Prefsan Prefabrik İnşaat

-PROJE ŞATIŞ DEPARTMANINDA ÇALIŞACAK -SATIŞ VE TEKLİF ÇİZİMLERİ YAPABİLECEK -PENDİK VE ÇEVRESİNDE İKAMET EDEN -İLGİLİ BÖLÜMDEN MEZUN (İNŞAAT MÜH. MAKİNE MÜH. MİMAR) -30 YAŞINI AŞMAMIŞ -İYİ DERECEDE İNGİLİZCE BİLEN -B SINIFI EHLİYETE SAHİP AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN..

İstanbul Anadolu / Kadıköy S. Minimak Asansörleri

Asansör Sektöründe Tecrübesi Bulunan, sektörde çalışmış, Askerliğini Tamamlamış, Elektrik-elektronik veya Elektrik Üzerine benzeri Mühendislik mezunu, çalışma arkadaşları aramaktayız. Adayların anadolu yakasında ikamet etmeleri tercih edilir...

İstanbul Anadolu / Maltepe Akterm Mekanik Proje

Aranan Özellikler: • Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun • Her türlü hesaplamalarını yaparak, mekanik tesisat projesi tasarlayıp çizebilen, • Şantiye tecrübesi olan • Autocat ve ofis programlarına hakim, • Tesisat sektöründe yenilikleri takip edebil..

İstanbul Anadolu / Pendik Mefar İlaç Sanayii A.Ş.

İlaç sektöründe 50 yıllık deneyimi ve 700’e yakın çalışanıyla, teknolojiyi yakından takip ederek sürekli gelişen ve kendini yenileyen, şırınga ve liyofilizasyon alanındaki yeni yatırım ve projeleriyle ulusal ve uluslararası alanda ilaç sektöründeki her bir firmanın ”özel üreticisi” olma vizyonuyla f..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Ametal Asansör

Asansör sektörü için, malzeme üretimi ve satışı yapan firmamızın, Teknik Müdürlük bünyesinde görevlendirilmek üzere; - Üniversitelerin 4 yıllık “Makine Mühendisliği” bölümünden mezun, - Teknik Büroda ürün ve tasarım projelerinde görev alabilecek, - Solidworks ve Autocad Pro..

İstanbul Anadolu / Kartal Erkuşlar Makina Ve El Aletleri

TORNA OPERATÖRÜ ilanı : ERKUSLAR MAKINA VE ALETLERI SANAYII VE TIC. A.Ş,. 0,5 tondan 50 tona kadar olan standart elektrikli ve zincirli vinçler ile daha üzeri kapasitede tek kiriş ve çift kiriş köprü sistemleri ,1957 yılından itibaren Türkiye ve yurtdışı müşterilerine en uygun alternati..

PASLANMAZ SEKTÖRÜNDE ÖZELLİKLE İLAÇ FİRMALARINA HİZMET VEREN FİRMAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE KAYNAK VE MONTAJ İŞLEMİNDEN ANLAYIP İÇ BÜNYEDEKİ PLANLAMA VE YÖNETİMİDE YAPABİLECEK DENEYİMLİ MAKİNA MÜHENDİSLERİ ARANIYOR.DENEYIMSIZ ARKADASLARIN BASVURMAMASI ONEMLE RICA OLUNUR...

PASLANMAZ SEKTÖRÜNDE ÖZELLİKLE İLAÇ FİRMALARINA HİZMET VEREN FİRMAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE KAYNAK VE MONTAJ İŞLEMİNDEN ANLAYIP İÇ BÜNYEDEKİ PLANLAMA VE YÖNETİMİDE YAPABİLECEK DENEYİMLİ MAKİNA MÜHENDİSLERİ ARANIYOR...