İstanbul Anadolu Mühendis İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Mühendis
İstanbul Anadolu / Ümraniye Abo Armaturen Vana Ve Otomasyon Ltd Stı

Üniversitelerin 4 yıllık ve/veya 2 yıllık ilgili bölümünden mezun olan, Anadolu yakasından ikamet eden, Seyahat engeli olmayan, Esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek, İngilizce orta veyahut ileri seviyede Aktif araç kullanabilen, Analitik düşünme yeteneği..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Keyfi Yemek

YEMEK FABRİKAMIZDA ÇALIŞACAK DENEYİMLİ EKİP RUHUNA UYGUN İŞİNİ SEVEREK YAPAN SORUMLULUK SAHİBİ KONUŞMASI VE HİTABI DÜZGÜN GIDA MÜHENDİSİ ARANMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Tümü CİVİTAS HR

CIVITAS Danışmanlık, yurt içi ve yurt-dışında faaliyet gösteren birçok firmaya insan kaynakları alanında danışmanlık hizmeti veren bir firmadır. CIVITAS Danışmanlık, uzman ekipleri ile seçme, değerlendirme ve yerleştirme süreçlerinde kaliteli istihdam hizmetleri sunmaktadır. Danışmanlığ..

İstanbul Anadolu / Beykoz Yakamoz Sporcu Gıdaları

Firmamız Sporcu Gıdaları ve Gıda Takviyeleri sektöründe 2005 yılında faaliyetine başlamış ve bu günlere başarıyla gelmiştir. Dünyanın tanınmış markalarının distribütörü ve ithalatçısıdır. Şirketimizin İthalat ve Ruhsatlandırma departmanına şirketimize gelişim ve değişimde ivme katabil..

İstanbul Anadolu / Tuzla Dalgıç Kalıp

Tuzla İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesinde ki fabrikamıza Planlama Mühendisi alınacaktır. Genel Nitelikler; * ERP programlarının kullanımında tecrübeli (Tercihen sac ve metal işleme konularında çalışmış) * Siparişlere ait üretim planlarını oluşturmak ve termin..

İstanbul Anadolu / Kartal Unimens

Elektrik Elektronik Mühendisi çalışma arkadaşları arıyoruz. * Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun, * Elektriksel ölçümler (paratoner ölçümü, topraklama ölçümü) konularında bilgi sahibi, * Yüksek Gerilim İşletme Sorumluluğu belgesine sahip veya sahip olabilec..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Net Danışmanlık

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz, yaklaşık 20 senelik geçmişi olan, dünya çapındaki müşterilerine modern yapılar ve akıllı binalarda elektromekanik projelerle özel hizmet veren, kendi alanında Türkiye’deki ilk ve tek üretici şirket olan müşterimiz için yurtdışı satışlardan sorumlu olacak Satış Mühe..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Gt Global Teknik İş Sağlığı Ve Güvenliği

GLOBAL TEKNİK; İş Sağlığı ve Güvenliği Kapsamında Teknik Kontrol ve Ölçümler Yapmaktadır. Firmamızda Çalışmak Üzere; * Seyahat engeli olmayan * Ehliyet Sahibi * Aktif araç kullanabilen * Bilgisayar office programlarına hakim * Ekip çalışmasına uyumlu * SMM ..

İstanbul Anadolu / Kartal Unimens

Mekanik ölçüm ve denetim işlerinde yardımcı olacak makina mühendisi takım arkadaşı arıyoruz. * Makina Mühendisliği bölümlerinden mezun * Mekanik ölçümler konularında tecrübe sahibi (asansör, forklift, kaldırma araçları, basınçlı kap ölçümleri, termal konfor, sıcaklık, gürültü) ,..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Gt Global Teknik İş Sağlığı Ve Güvenliği

GLOBAL TEKNİK; İş Sağlığı ve Güvenliği Kapsamında Teknik Kontrol ve Ölçümler Yapmaktadır. Firmamızda Çalışmak Üzere; ** Seyahat engeli olmayan ** Ehliyet Sahibi * *Aktif araç kullanabilen * *Bilgisar office programlarına hakim * *Ekip çalışmasına uyumlu **..