İstanbul Anadolu Mühendis İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Mühendis

FİRMAMIZIN ANADOLU YAKASINDA ALDIĞI KAMU İHALESİ İŞİ İÇİN ŞANTİYE ŞEFİ ARANMAKTADIR. İNŞAAT MÜHENDİSİ VEYA MİMAR 5 YILLIK ODA KAYDI BULUNAN SERBEST ÇALIŞABİLECEK ARKADAŞ ARIYORUZ...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Gt Global Teknik İş Sağlığı Ve Güvenliği

GLOBAL TEKNİK; İş Sağlığı ve Güvenliği Kapsamında Teknik Kontrol ve Ölçümler Yapmaktadır. Firmamızda Çalışmak Üzere; ** Seyahat engeli olmayan ** Ehliyet Sahibi * *Aktif araç kullanabilen * *Bilgisar office programlarına hakim * *Ekip çalışmasına uyumlu **..

İstanbul Anadolu / Pendik Elektros Elektronik

Vinç otomasyon ve komponentleri konusunda çalışan şirketimiz için; Teknik Satış Departmanına; • Temsilciliğini yapmakta olduğumuz firmaların ürünlerinin satışını ve teknik danışmanlığını gerçekleştirecek, • Müşteri projelerini takip edecek ve müşteri ziyaretleri gerçekleşt..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Enfe Mühendislik

Statik proje ofisinde çalışacak, tercihen (Sap2000 Etabs programlarını bilen) yüksek lisans yapan inşaat mühendisi aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Pendik Elektros Elektronik

Otomasyon Proje, devreye alma, teknik destek ve teknik satış işlerinde çalışacak çalışma arkadaşları arıyoruz. Üniversitelerin Elektrik-Elektronik Mühendisliği veya ilgili bölümlerden mezun, En az iki yıl deneyimli, Vinç Otomasyonu ve yeni ürünler konularında gelişime açık,..

İstanbul Anadolu / Beykoz Komart Veri İletişim Hizmetleri

Komart grup, 1996 yılından bugüne kadar İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelinde, Veri Merkezi, veri ağları, yapısal kablolama, digital signage projeleri kurulum yanında, IT ve none-IT altyapı destek hizmetleri vermektedir. ARANAN NITELIKLER Hizmet konularımızda yetiştirilme..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Gülay Teknoloji

ELEKTRİK İŞLERİNE VAKIF, SAHA HAKİMİYETİ OLAN, RAPORLAMA YAPABİLEN; SAHADAKİ VERİLERİ DOĞRU ANALİZ EDİP AKTARABİLEN,EN AZ 2 YILLIK ŞANTİYE TECRÜBESİ OLAN MÜHENDİS / FORMEN ALINACAKTIR. 538-317 39 39..

İstanbul Anadolu / Tuzla Volkan Yemek

Toplu yemek sektöründe tecrübeli gıda mühendisi arıyoruz. Kartal Pendik Kaynarca istikametinden servisimiz vardır. Ulaşım problemi olmaması tercihimizdir...

İstanbul Anadolu / Tuzla İstanbul Eloktrostatik

Firmamız bünyesinde imalat proje departmanında çalışacak en az 1 yıl deneyimi olan auotocat ve solidworks programlarına hakim sürekli çalışma ihtiyacı olan arkadaşlar arıyoruz. Detaylı bilgi için lütfen firma numaralarını arayınız. İrtibat: Ayfer Türkmen..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Ceba İnş. Gıda Teks. Tic. Ltd. Şti

Firmamız için makine mühendisi ve tekniker ihtiyacımız mevcuttur. Aranan nitelikler; * Autocad bilen *Mekanik ruhsat projesi konusunda en az 1 yıl deneyimli *Pendik,Sultanbeyli,Sancaktepe,Çekmeköy civarında ikamet eden *20-30 yaş aralığında Smm belgesi olan kendi ..