İstanbul Anadolu Mühendis İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Mühendis
İstanbul Anadolu / Ümraniye Roboice Makina Teknolojileri

Medikal sektöre CNC imalatı yapan firmamızda çalışmak üzere makine mühendisi aramaktayız -Üniversitelerin Makine mühendisliği bölümünden mezun -Temel Solid Works bilgine sahip -İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden -Çalışma günleri/Saati Pazartesi-Cuma /09..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Fenac Mühendislik

ÜRETİMİN YAPMIŞ OLDUĞUMUZ ELEKTRONİK CİHAZLARIN TASARIMINDA ÇALIŞMAK ÜZERE, ELEKTRONİK KART TASARIMINA HAKİM - ALTIUM KULLANABİLEN, YAZILIM BİLGİSİNE SAHİP, TERCİHEN C YAZILIM DİLİNİ BİLEN, EN AZ ÜÇ YIL TECRÜBELİ ASKERLİKLE İLİŞKİSİ OLMAYAN ..

İstanbul Anadolu / Tuzla Emin Teknik Ltd. Şti

Metal Körük İmalatı yaptığımız üretim bölümünde Üretim ve Kalite kontrolü sevk ve idare edecek Makine mühendisi alınacaktır. Tercihen Anadolu yakasında ikamet eden "Kartal, Pendik, Tuzla bölgeleri" Adaylar için askerliğini tamamlamış olmak şartı aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Maltepe A Şahinler İnşaat

Metraj ve Hakediş Teknikeri/Uzmanı İş Açıklaması İnşaat sektöründe, faaliyet gösterdiği alanda lider olan firmamız bünyesinde, büyük bir hastane projemizde görevlendirilmek üzere;, Metraj alımı ve hakedişlerin hesaplanması, Teklif ve sözleşme süreçlerinin yürütü..

*Tabandan kuvvet alamadan çalışan ve zemini yerinde iyileştiren NovoCrete teknolojisi şirketimize Jeoloji, Jeofizik, İnşaat ve Geoteknik bölümlerinden mezun İstanbul Çekmeköy merkez Ofisimizde çalışacak "BAYAN" takım arkadaşları arıyoruz. *Demiryolu, Karayolu,..

İstanbul Anadolu / Pendik İmak Redüktör Varyatör

Pendik-Kurtköy' de 1998 yılından beri 16.000 m2 alan üzerinde faaliyet gösteren, Helisel Dişli, Sonsuz Vidalı Redüktörlerin üretim ve satışını yapmakta olan işletmemizde "Arge Mühendisi" olarak görevlendirilecek çalışma arkadaşı aramaktayız. • Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölüml..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Aksöz Asansör

Asansör sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Merkez (ÜMRANİYE/İSTANBUL) şubesinde çalışmak üzere • Üniversitelerin Elektrik ve/veya Elektronik Mühendisliği bölümleri mezunu, • Autocad ve SolidWorks (tercihen) programlarını etkin kullanabilen, • B sınıfı sürücü belgesine sahip,..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Pcc Elektronik Ltd. Şti.

Genel Nitelik: Çok İyi derecede C# ve ASP.NET bilen, , Windows Form uygulamalarına hakim Microsoft SQL Server ile yazılım geliştirme tecrübesi olan (View, Stored Procedure, Function, SQL/MSSQL), Object Oriented Programlama konusunda bilgi sahibi, Çok katmanlı mimari bi..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Fsm İnşaat

GENEL NİTELİKLER • Üniversitelerin Makine Mühendisliği veya Teknikerliği bölümünden mezun • En az 2 yıl deneyimli • Yazılı ve sözlü iletişim becerisi gelişmiş, analitik raporlama yapabilen • MS office programlarını ileri seviyede kullanabilen • Tercihen İngilizce bilgis..

İstanbul Anadolu / Tuzla Onursan

- TUZLA, PENDİK, GEBZE YAKINLARINDA OTURAN - İNGİLİZCE BİLEN (ÖZELLİKLE KONUŞMA) - 20-40 YAŞ ARALIĞINDA ERKEK - ASKERLİĞİNİ TAMAMLAMIŞ - ŞÖFÖRLÜĞÜ OLAN AKTİF OLARAK ARAÇ KULLANABİLEN - FİZİKSEL OLARAK UYGUN VE SAĞLIK SORUNU OLMAYAN - TERCİHEN GEMİDE ÇALIŞMIŞ..