İstanbul Anadolu Ofis Elemanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Ofis Elemanı
İstanbul Anadolu / Kartal Efa Uluslararası Nakliyat

** Bünyemizde istihdam edilmek üzere "OFİS ASİSTANI"arayışımız bulunmaktadır. ** Ofis içindeki telefon trafiğini yönetebilecek, ** Gelen misafirlerin karşılanıp ağırlanmasından sorumlu olacak, ** Ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek, ** Dosyalama, evrak kayıt, kargo ta..

İstanbul Anadolu / Maltepe Hesaplı Marketleri

Anadolu yakasındaki marketlerimizin Maltepede bulunan merkez ofisine Mikro kullanabilen Market sektörinde deneyimli genel muhasebe elemanlerı alınacaktır..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Veyis Demir S. M. M. Müşavirlik Bürosu

Üsküdar Altunizade de Bulunan Serbest Muhasebe ve Mali Müşavirlik Bürosuna - Lise , Meslek Yüksek Okulu , İktisat , İşletme Mezunu veya Açık Öğretim Fakültesinde Okuyan - 2 Yıldan Fazla Genel Muhasebe Deneyimi Olan - Tek Düzen Hesap Planına Hakim - Genel Muhasebe Ka..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Nena İç Ve Dış Ticaret

Sancaktepe'de bulunan tekstil firmamızda görevlendirilmek üzere ön muhasebeye hakim stok ve cari takip yapacak tercihen tecrübeli veya yetiştirilmek üzere tecrübesiz bayan eleman aranıyor. Sancaktepe-Samandıra-Ümraniye-Sultanbeyli-Kartal-Pendik'te ikamet edenler tercihimizdir...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Fleksan Boru San. Tic. Ltd. Şti

Kablo Koruma Sistemleri üzerinde faliyet gösteren firmamıza Depoda görev alacak bay depocu aranmaktadır. -Ümraniye,Dudullu çevresinde ikamet eden; -Depo içinde ürün istiflemesi,ürün toplaması, sevkiyat olacak malların hazırlanması ve mal kabulu yapacak. -Şöförlüğü olan..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Atalian Global Services Turkey

Ümraniye ve civarında ikamet eden, Ofis idaresi yapabilecek, Araç kullanabilen, Askerliğini tamamlamış, Sorumluluk sahibi ofis elemanı aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Gecem İç Giyim

*** Cari Hesap Takibi, Fatura, İrsaliye İşlemleri, Stok Çıkış Takibi, İstenilen raporları excel de düzenleyecek "Ön Muhasebe Elemanı" alınacaktır. -Ticaret Meslek Lisesi veya MYO okullarından Muhasebe Bölümünden mezun, Muhasebe programlarını (Mikro tercih sebebidir) ve Ms Offi..

İstanbul Anadolu / Beykoz Elma Catering

Beykoz, Kavacık Çavuşbaşı bölgesinde Elma Catering Firmasında görev alacak. Olmazsa olmaz özellikler En az Yüksek okul mezunu MS Office ve Logo programını iyi derecede kullanabilen Ön muhasebe tecrübesi olan Tercih sebebi olacak özellikl..

İstanbul Anadolu / Kartal Gümüşay Grup

Güzelyalı da bulunan fabrikamız da çalıştırılmak üzere; -Ön lisans veya lisans mezunu, -Ön Muhasebe deneyimi olan , -Giriş,Çıkış fatura takibi yapabilecek -Satış destek konusun da deneyimli -En az 1 yıl tecrübesi olan, bayan eleman alınacaktır. Çalışma saatleri: ..

İstanbul Anadolu / Maltepe Serapanjur Otomatik Kepenk Sis. Ltd. Şti.

PANJUR İMALATI YAPAN FİRMAMIZA BAY ÖN MUHASEBE ELEMANI ARANMAKTADIR. ÇALIŞMA YERİ: ZÜMRÜTEVLER ÇALIŞMA SAATLERİ:08:00-18:00..