İstanbul Anadolu Ofis Elemanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Ofis Elemanı
İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Çıkmacı Yaşar Oto

firmamızda stok-depo bölümümüzde yetiştirilmek üzere Ön Muhasebe elemanı alınacaktır..

FİRMAMIZ PERSONEL TAŞIMACILIĞI ALANINDA 10 YILLIK DENEYİMLİ BİR FİRMADIR. DENEYİMLİ DİKSİYONU DÜZGÜN EN AZ 5 YIL DENEYİMLİ ÜNİVERSİTE MEZUNU AKTİF ÇALIŞACAK MUHASEBE ELEMANI ALINACAKTIR. FATURA KESİMİ, ÇEK SENET TAKİBİ, BANKA HAVALE EFT İŞLEMLERİ, PERSONEL MAAŞ HESAPLAMA, CARİ HESAP TAKİPLERİ KONUSU..

İstanbul Anadolu / Beykoz Hatipoğlu Ayakkabı

İş güvenlik ayakkabısı üretimi yapan firmamıza Anadolu yakası Beykoz civarında ikamet eden, ön muhasebe ve sekreterya tecrübesi olan, sorumluluk sahibi çalışma arkadaşı alınacaktır. İş Tanımı: Gelen siparişlerin takibi, Evrak giriş ve çıkışları, Fatura kesimi, ..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Asfaltsan İnşaat

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK DENEYİMLİ AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN LOGO GO PROGRAMINI BİLEN OFİS PROGRAMLARINDA TECRÜBELİ MUHAHASEBE YARDIMCI ELEMANI ALINACAKTIR..

İstanbul Anadolu / Kartal Efa Uluslararası Nakliyat

** Bünyemizde istihdam edilmek üzere "OFİS ASİSTANI"arayışımız bulunmaktadır. ** Ofis içindeki telefon trafiğini yönetebilecek, ** Gelen misafirlerin karşılanıp ağırlanmasından sorumlu olacak, ** Ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek, ** Dosyalama, evrak kayıt, kargo ta..

İstanbul Anadolu / Tuzla Agbeta Filtre

Tuzla ve yakın çevrelerinde ikamet eden Ön muhasebe bilgisi olan 18 ila 32 yaş arası Diksiyonu düzgün En az 1 yıl deneyimli Asgari ücret+agi+yemek maaşa dahildir..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Kozeline Mutfak Banyo

kozeline markası Ahşap ve Mobilya sektöründe faaliyet gösteren kurumsal şirketimize; - En Az Lise Mezunu - AutoCad, Adeko, 3Dmax vb. Teknik Çizim ve Tasarım Programları Hakkında Bilgi Sahibi ve Bu Konuda Kendisini Geliştirebilecek, - MS Ofis programlarını, özellikle Word ve ..

İstanbul Anadolu / Tuzla İcs Grup

TUZLA AYDINLI DA ÇALIŞACAK SERVİS İKRAM PERSONELLERİ ALINACAKTIR. ÇALIŞMA SAATLERİ 08:30-18:30 HAFTA İÇİ BİR GÜN İZİN YOL YEMEK DAHİL ÜCRET 1900 TL..

İstanbul Anadolu / Maltepe Orsam Dekorasyon

MS OFFİCE PROGRAMLARINA HAKİM PERSONEL İHTİYACIMIZ VARDIR. MESAİ SAATLERİ 08:00-18:00 CUMARTESİ 08:00-16:00 UZUN VADELİ ÇALIŞMAYI DÜŞÜNEN..

İstanbul Anadolu / Tuzla Tep Gayrimenkul

Bina yönetimi yapan firmamıza ofis içerisinde işlerimizin takibini yapacak bayan elemana ihtiyacımız vardır. ofis programlarını aktif kullanabilen çözüm üretebilen konuşması düzgün ve akıcı konuşabilen olması tercihimizdir. Aidat tahsilatlarının takibini yapacak ve zamanında ödenmesini s..