İstanbul Anadolu Ofis Elemanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Ofis Elemanı
İstanbul Anadolu / Ümraniye Salon Piramit

DÜĞÜN SALONU SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA DENEYİMLİ HALKLA İLİŞKİLER UZMANI ARANIYOR. GELEN ÇAĞRILARIN KARŞILANMASI MÜŞTERİLERE DESTEK VERİLMESİ GÜNLÜK ÇALIŞMANIN DETAYLI OLARAK RAPORLANMASI MÜŞTERİLERE KAMPANYALAR HAKKINDA BİLGİ VERİLMESİ EN AZ..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Smmm Hakan Karadağ

Çekmeköy Mimar Sinan Mah. Bulunan mali müşavirlik ofisimize tercihen büro tecrübesi olan bay eleman alınacaktır. Lütfen başvurularınızı online olarak yapınız...

İstanbul Anadolu / Maltepe Global Word

ön muhasebe işlemleri yürütebilecek, çek ve fatura takibi yapabilecek, gelen mail ve telefon trafiğini yönetebilecek, insan ilişkilerinde güçlü , dinamik, güler yüzlü kendine güvenen ofis asistanı arayışımız bulunmaktadır...

İstanbul Anadolu / Tuzla Voida Lojistik San Tic A. Ş

GENEL NİTELİKLER Tercihen temel bilgisayar bilgisine sahip ve ofis programlarını kullanabilen, Evrak ve Stok takibi yapabilen , Raporlama yapabilen , Dinamik, sorumluluk sahibi ve ekip çalışmasına uyumlu, Kendisine verilen görevleri eksiksiz ve zamanında yapabil..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Bahçetürk Bitkisel Üretim Malzemeleri

Şirket Bünyemize , ofis içerisinde Lojistik ve Sevkiyatla ilgili çalışacak : * orta seviyede tecrübeye sahip * sorumluluk alma yeteneğine sahip * Aktif araç kullanabilen * en az lise mezunu * erkek adaylarda askerliğini tamamlamış * iletişim yeteneği güçlü..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Adalift Elektronik

GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin Muhasebe,Maliye vb. bölümlerinden mezun, Genel muhasebe alanında en az 2 yıl deneyimli, muhasebesel raporlamalara hakim (mizan , bilanço,yevmiye,maliyet hesaplama, bütçe, kar-zarar gibi raporlamalar da) yardımcı olacak Tek düzen hesap plan..

İstanbul Anadolu / Kartal Idee

Danismanlik alanında faaliyet gösteren firmamız icin ön muhasebe bilgisine sahip personel yönetimi ve idari is bilgisi olan calışma arkadaşı aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Pendik Atm Grup

Ofis Elemanı aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Eski Tadında Gıda San Ve Tic Aş

Ofis içi ve zaman zaman ofis dışında operasyonel işlere destek verecek, Paketleme ve kargo takibi sorumluluğunu alacak, İyi bilgisayar kullanan, Sipariş yönetimi yazılımımızda kayıt girişlerini ve işlemlerini yapacak, Microsoft excelde listeler hazırlayacak, Zamanlam..

- Lise, Yüksek Okul veya Üniversitelerin Muhasebe bölümünden mezun, - En az 2 yıl ön muhasebe alanında deneyimli, - MS Office programlarına hakim, - Analatik düşünebilen, pratik ve çözüm odaklı, - İş takibi ve organizasyon yeteneğine sahip, - Takım çalışmasına yatkın,..