İstanbul Anadolu Ofis Elemanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Ofis Elemanı

Aranan Nitelikler 20-35 yaş arası En az lise, myo veya üniversite muzunu Diksiyonu düzgün, dış görünümüne dikkat eden Sonuç odaklı çalışan ve sorumluluk sahibi Analitik düşünme becerisine sahip, problem çözmede başarılı İnsan ilişkileri kuvvetli ve t..

İstanbul Anadolu / Tuzla Tatas Nakliyat

nakliye ofisinde ön muhasebe ofis işleri için eleman alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Kartal Erka Baca Ve Havalandırma Sis. Ltd. Şti.

Firmamızı en iyi şekilde temsil edecek -Ofis işlerimizle ilgilenecek -Teklif ve müşteri takibi yapabilecek -Muhasebe ve ofis yönetimi konusunda tecrübeli -Telefon ve evrak takiplerini yapabilecek -Diksiyonu düzgün -Giyimi ve görünüşüne özen gösteren -İnsan i..

İstanbul Anadolu / Pendik Gümüşay Grup

Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesinde yer alan lojistik Depomuzun ofis departmanında çalıştırılmak üzere; *Bilgisayar ofis programlarını kullanabilen word,excel v.s. *En az lise mezunu *Evrak dokümantasyon işlerinde yardımcı olabilecek, * Kendini ifade edebilen ak..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Nice Teknoloji Ürünleri İç Ve Dış Tic. L

OFİSBOY BOSTANCI SUADİYE DE BULUNAN 20 YILLIK FİRMAMIZA DEPO - UZUN SÜRE BİR ŞİRKETTE ÇALIŞMAYA İSTEKLİ - Ulaşım problemi olmayan, - Askerlik hizmetini tamamlamış, - B Sınıfı ehliyete sahip, - Gerektiğinde şehir dışına çıkabilecek, - DEPO ve TEKNİK Se..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Aikimode

Aikimode Aiki Akademi’de tam zamanlı veya yarı-zamanlı çalışabilecek 17-20 yaş arası gençler arıyoruz… Akademi’de eğitim faaliyetleri ve eğitim faaliyetleri dışında birçok farklı çalışmalarımız olabilmekte. Sürekli kaliteyi arttırmaya çalışıyoruz. Bu nedenle tam zamanlı veya yarı-zamanlı olara..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Dyd Türktek İnşaat

istanbul Anadolu yakası ümraniye yukarı dudulu adresinde bulunan sigorta şirketlerine onarım hizmeti veren firmamıza ofis içerisinde çalışacak hasar dosyalarının süreçlerini takip edecek word-excell bilen bayan çalışma arkadaşları aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Hayri Kaptan Gıda

Gıda firmasında gelen siparişleri karşılayan, faturalandırıp sevkiyatını gerçekleştirecek, yetiştirilmek üzere ön muhasebe elamanı aranmaktadır. -En az lise mezunu olmak -bay ,bayan -bilgisayar programlarını kullanıyor olabilmek -25 yaşını geçmemiş, askerlik göre..

İstanbul Anadolu / Tuzla Gürün Global Nakliyat Oto. Ltd. Şti.

TUZLA ORHANLIDA BULUNAN NAKLİYAT FİRMAMIZA ÖN MUHASEBE BİLEN BAY BAYAN PERSONEL ARANMAKTADIR. ARANAN NİTELİKLER: MUHASEBE KONUSUNDA TECRÜBE SAHİBİ EVRAK İŞLEYEBİLECEK SGK İŞE GİRİŞ ÇIKIŞ YAPACAK ÖZELLİKLE WORD VE EXCEL İ İYİ KULLANAN PERSONEL ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Üsküdar S. M. M. M. Reyhan Sümer

ÜSKÜDAR' da bulunun, SERBEST MUHUSABE-MALİ MÜŞAVİRLİK ofisimize, Üniversitelerin, İŞLETME-İKTİSAT-MALİYE vb. bölümlerinden ÖNLİSANS ve LİSANS düzeylerinde mezun olmuş, deneyimsiz, ilaveten en az 2-3 yıl muhasebe büro deneyimi olan, erkek elemanlar alınacaktır. Deneyimli elemanların, FATURA VE BEL..