İstanbul Anadolu Öğretmen İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Öğretmen
İstanbul Anadolu / Ataşehir Yeni Dünyalar Anaokulu

Üniversitelerin okul öncesi ön lisans bölümlerinden ya da Lise mezunu 3 - 4 - 5 yaş sınıf tecrübesi olan anaokulu öğretmenleri arıyoruz. Sigara içmiyorsanız , gerekli iletişim becerilerine sahipseniz, çocukları seviyor, güler yüzlü, enerjik iseniz, okul içinde de kapalı değilseniz, Ataşehir'de sürek..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Çekmeköy Birey Özel Öğretim Kursu

İletişim becerisi yüksek, Deneyimli, Alanında uzman, Özverili, Öğretmenlik formasyonuna uygun, Diksiyonu düzgün, hitabeti güçlü, Fen Bilgisi Öğretmeni arayışımız vardır...

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Çekmeköy Fen Bilimleri Merkezi

Çekmeköy şubelmize matematik öğretmeni alımı yapılacaktır. ARANAN NİTELİKLER - Eğitim Kurumlarında (dershane, etüt merkezi, okul) görev yapmış, - Alan bilgisi iyi - İletişim becerileri yüksek - Takım çalışmasına yatkın - Çocukların yaş özelliklerini çok iyi bi..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Sihirli Orman Anaokulları Alemdağ

Çekmeköy Alemdağ'da bulunan Anaokulumuza Çocuk Gelişimi Mevzunu Sınıf Öğretmenleri ve Yardımcı Öğretmenler alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Taktim Bilişim Turizm Eğitim Ltd Şti

İçerenköy Final Özel Öğretim ( VİP ) Kursumuza tecrübeli branş öğretmenleri alımı yapılacaktır . ( Matematik , Fizik , Kimya , Geometri ve PDR ) Adaylarda aranan özellikler ; - Alan bilgisi güçlü ve soru çözümünde sıkıntısı olmayan - Dinamik ve iletişim..

İstanbul Anadolu / Kartal Ugur Boceğim Anaokulu

9 Yıllık eğitim kurumumuzda okul öncesi öğretmeni olarak görev yapmak üzere aşağıdaki özelliklere sahip eğitmen alınacaktır. - Lise çocuk bölümü mezunu, tercihen yüksek okul veya lisans diploması olan - En az 2 yıl öğretmenlik tecrübesine sahip, - 35 yaşını aşmamış, - Kişisel..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Muzipokids

Türkiye Genelinde 25 Merkezi bulunan Çocuk Aktivite Merkezimizin Anadolu Yakası Maltepe Şubesinde Görev almak üzere; Okul öncesi, çocuk gelişimi bölümü mezunu, Alanında en az 2 yıl deneyimli, stajlarını başarı ile tamamlamış; Diksiyonu düzgün, prezantabl, çocuklarla ve yetişkinlerle iletişimi ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Periyot Eğitim Yay. Hiz. Ltd. Şti

ÜMRANİYE BOĞAZİÇİ TEMEL LİSESİ GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ ALINICAKTIR...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Özel Kuzey Anadolu Lisesi

ALMANCA-REHBERLİK ÖĞRETMENİ ARANMAKTADIR..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Erdem Koleji

Eğitim alanında faaliyet gösteren kurumumuzun, İstanbul Anadolu yakasında ki Çekmeköy Özel Erdem Kolejimizde görevlendirilmek üzere “Sınıf Öğretmeni ” arayışımız bulunmaktadır. Erdem Eğitim Kurumları misyonu, bireysel yetenekleri doğrultusunda kendisine ve ülkesine fayda sağlayacak n..