İstanbul Anadolu Öğretmen İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Öğretmen
İstanbul Anadolu / Ümraniye Boğaziçi Bilim Koleji

* Takım çalışmasına yatkın, * Yeniliğe açık,prezantabl, * Ataşehir,Ümraniye veya çevresinde ikamet eden, * Güler yüzlü ve sorumluluk sahibi, * İş disiplinine önem veren * Çocukları seven..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Küçük Şeyler Anaokulu

Üstün Dökmen Yaşam Boyu Eğitim ve Gelişim Akademisi ne bağlı Koşuyolu nda bulunan Anaokulumuzda görevlendirilmek üzere; *Etkinlik-oyun ve parti evi deneyimli * Üniversitelerin Anaokulu Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi veya Okul Öncesi Öğretmenliği lisans bölü..

İstanbul Anadolu / Maltepe Özden Eğitim Hiz. Tic. Ltd Şti

2016 - 2017 Eğitim - Öğretim Yılında Özel Maltepe Anadolu Lisesi'nde (Maltepe Koleji) çalışmak üzere ; * Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği veya İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olup formasyon belgesi olan * En az 2 yıl tecrübeli * Akıcı İngilizce konuşabi..

İstanbul Anadolu / Ataşehir N-22 Eğitim Danışmanlığı & Koçluğu

ATASEHİR'DE BULUNAN DERSHANEMİZDE ÇALISMAK ÜZERE TAM ZAMANLI VE KENDİNE GÜVENEN ÖĞRETMENLER ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Kartal Vip Eğitim Merkezi

İNGİLİZCE KURSUMUZA ÖĞRETMEN ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Üsküdar Liva Anaokulu

2016-2017 Eğitim Öğretim dönemi Sınıf öğretmeni ve yardımcı öğretmen için çalışma arkadaşları arıyoruz. Aranan nitelikler. * Minimum usta eğitici sertifikası olan, * İlgili fakültelerin 2 veya 4 yıllık okul öncesi bölümlerinden mezun, * En az 3 yıl Anaokulu tec..

İstanbul Anadolu / Pendik Kurtköy Amerikan Kültür Dil Okulları

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları İstanbul KURTKÖY Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; TAM ZAMANLI İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar - Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği Veya İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Kültürü ve Ede..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Özeliz

Özel Öğretim kursumuzda çalışmak üzere; Ortaokul Fen, Lise ve YGS - LYS müfredatına hakim, Sınav sistemini bilen ve gerektirdiği çalışma temposuna ayak uydurabilen, Öğrenci ilişkilerinde ve sınıf yönetiminde tecrübeli, Rehberlik, öğrenci takibi ve ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Yedidal Etüt Eğitim Merkezi

2016-2017 eğitim öğretim yılında YEDİDAL EĞİTİM KURUMLARI şerifali şubesinde ortaokul ve lise düzeyinde çalışacak, üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun Meb yada özel sektörde deneyimli Öğrenci memnuniyeti odaklı Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek İletişi..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Avrupa Lisanları Merkezi

Kurumumuzun Bakırköy Gaziosmanpaşa Kadıköy Şubelerinde Çalışacak İngilizce Öğretmenleri Aranmaktadır Başvurular İncelendikten Sonra Uygun Adaylara Dönüş Yapılacaktır NOT: İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ OLMAYAN VE FOTOĞRAFSIZLARIN BAŞVURULARI DİKKATE ALINMAYACAKTIR...