İstanbul Anadolu Operatör İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Operatör
İstanbul Anadolu / Çekmeköy Ametal Asansör

GENEL NİTELİKLER 1988’ den bu yana Asansör sektöründe üretim, satış ve pazarlama konularında faaliyet gösteren, global pazarda aktif 45 ülkeye ihracat yapan firmamız için CNC Torna, CNC Lazer Kesim Operatörü ve CNC Punch Operatörü olarak görevlendirilecek "Tecrübeli veya Yetiştirilmek" ..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Eğin Etiket

UV dijital baskı operatörlüğü görevini üstlenecek arkadaşlara ihtiyaç vardır. Firmamız serigrafi, dijital ve uv dijital baskı ortamlarında ayrıca lazer markalama olarak endüstriyel etiket imalatı yapmaktadır...

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Eğin Etiket

- En az 2 yıl Atölye deneyimi (Eksantrik Pres, Giyotin, Matkap), - Tercihen Meslek Lisesi veya Yüksekokul mezunu, - Malzeme bilgisi olan ve talaşlı imalat yöntemleri konusunda birikimli, - Pratik düşünebilen ve çözüm odaklı çalışacak, - Sorumluluk bilinci yüksek, - İnsa..

İstanbul Anadolu / Maltepe Ekipmanpark Reklamcılık

Maltepe'de Bulunan Reklam Firmamıza, - HERON - COLORJET Dijital Baskı Makinelerini ve PROTEXJET Bayrak Makinesini kullanabilen, - Dijital Baskı Konusunda Deneyimli - Grafik Programlarına Hakim, - Esnek Çalışma Saatlerine Yatkın, - Mümkünse Anadolu Yakasında ikame..

İstanbul Anadolu / Tümü Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

İstanbul Anadolu / Pendik Hocaoğlu Mobilya

EBATLAMA OPERATÖRÜ ALINACAKTIR EN AZ 3 SENE TECRÜBELİ MAKİNAMIZ MACMAZZA..

İstanbul Anadolu / Kartal Yurt Yay Sanayi Ticaret

CİVATA SOMUN PRESLERİNDE VEYA ÇİFT VURUŞ TEZGAHLARINDA ÇALIŞMIŞ TECRÜBESİ OLAN BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTEYEN MESAİ ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR. ÇALIŞMA SAATLERİMİZ 3 VARDİYA ESASLIDIR...

İstanbul Anadolu / Tuzla Tek Makina

Tuzla Konaşlı mevkiinde Trafo yedek parçaları üretimi yapan firmamızda çalıştırılmak üzere Cnc Torna tezgahında ayar yapabilen program bilgisi olan bay ve operatör Düğmeci bayan eleman alınacaktır. Tuzla Aydınlı-Orhanlı-Konaşlı bölgesinde ikamet edenler tercih edilecektir.Görüşme için önceden ..

İstanbul Anadolu / Pendik Ata Makine

Cnc Torna, Cnc İşleme Merkezi, Cnc Kayar Otomat Makinelerinde çalışacak, operatörler aranmaktadır..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Eza Cekvalf San. Tic. Ltd. Şti

Deneyimli Pres Operatörü alınacak'dır sıcak dövme bilen kör baskı ve mengene kullana bilen deneyimli kişilerin araması rica ederiz., Not: 40 Yaşını geçmemiş çalışmasına engel olmayacak kişiler tercihimizdir. Maaş+agi+ssk+yemek+yol..