İstanbul Anadolu Operatör İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Operatör
İstanbul Anadolu / Sancaktepe Regal Alüminyum Küpeşte Ve Aksesuarları

Cnc işleme merkezi ve torna bölümünde çalışacak çalışma arkadaşları arıyoruz. Sarıgazi/Yenidoğan/Samandıra/Sultanbeyli yol güzergahında servisimiz vardır...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Lotus Dijital Baskı Ve Reklamcılık

ATAŞEHİR'DE DİJİTAL BASKI MERKEZİNE TECRÜBELİ ,(VUTEK ,HP LATEX,HP 5500,ARİZONA VB.. MAKİNELERİ KULLANABİLECEK) ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ BASKI OPERATÖRÜ ALINACAKTIR.ANADOLU YAKASINDA OTURANLAR TERCİH SEBEBİ OLACAKTIR..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Sacform Makina Kalıp San Tic Ltd Şti

Sacform makina kalıp san. ve tic. ltd. şti. firmamızda cnc işleme merkezi ve cnc torna bölümünde çalışacak, iş deneyimi olan özellikle makina imalatı firmasında çalışmış askerliğini yapmış tecrübeli ya da yetiştirilmek üzere çalışacak ekip arkadaşları ile uyum sağlayabilecek çalışma arkadaşları ar..

İstanbul Anadolu / Tuzla Gürmetal Hassas Döküm

GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu Askerlik görevini tamamlamış Anadolu Yakasında İkamet eden ve servis güzergahına uygun bölgede oturan TIG kaynağı konusunda en az 2 yıl deneyimli Alüminyum döküm parçaların tamir kaynağını yapabilen Tercihen A356/A357 döküm malz..

İstanbul Anadolu / Pendik Drenz Kalıp Mak San Ve Tic Ltd Şti

METAL ENJEKSİYON KALIP ATÖLYEMİZDE ÇALIŞACAK - CNC OPERATÖRÜ ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Cnk Havacılık San Tic Ltd Şti

İmes Organıze san.Bölgesinde talaşlı üretim yapan fabrikamızda 8 saatlik 3 vardiya sisteminde çalışabilecek Endüstri meslek lisesi mezunu veya CNC işleme merkezi operatörleri Aranmaktadır.Adayların (HEIDENHAIN , FANUC) Kontrol ünitelerinde tecrübeli olması gerekmektedir. Parçaların sıfır alması ve t..

İstanbul Anadolu / Tuzla DETEKS KİMYA SANAYİ A.Ş

GENEL NİTELİKLER Türk Kimya Endüstrisiyle Hemen Hemen Yaşıt ve Bu Endüstrinin Önde Gelen Kuruluşlarından Olan, Deteks Kimya Sanayi A.Ş. Deri, Tekstil, Yapı, Petrol, Kağıt, Su ve İlaç Endüstrileri Gibi Pek Çok Endüstri İçin Üstün Kaliteli Mamul ve Yarı-Mamulleri, 50 Yılı Aşkın Sür..

İstanbul Anadolu / Kartal Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

İstanbul Anadolu / Tuzla Gürmetal Hassas Döküm

Tercihen Meslek Lisesi veya Meslek Yüksekokul mezunu -Konusunda en az 4 yıl deneyimli -Tezgaha takım bağlama sökme ve tezgahta parça sıfırlama yapabilen -Teknik resim ve ölçüm aletleri konusunda bilgili -Askerlikle ilişiği olmayan -CNC dik işleme operatörlüğü yapmış..

İstanbul Anadolu / Maltepe DGS Baskı Teknolojileri

Bakılı ve baskısız etiket üretimi yapan firmamızın üretim bölümünde görevlendirilecek operatörler aranmaktadır. •Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okullarının, tercihen Matbaa Bölümlerinden mezun, •Baskı teknolojileri, renk, kağıt, klişe, bıçak konularında en az 5 yıl deneyimli,..