İstanbul Anadolu Operatör İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Operatör

Genel Nitelikler ; Bağlantı Elemanları İmalatı Yapan Fabrikamız ’da Vardiyalı Sistemde çalışmak üzere; Gündüz Vardiya çalışma saatleri : 07:30 - 17:30 Gece Vardiya Saati : 17:30 - 03:30 saatleri arasındadır. MONTAJ TEZGAHINDA, ÜRÜN MONTAJI YAPABİLECEK. 18 yaş - 40 ya..

Yeni Kurulmuş olan yabancı ortaklı firmamızda, PVC foam levha üretimi yapılacaktır. Tercihen PVC foam (köpük) levha üretim hattında tecrübesi olan, ya da Extruder ile diğer tip plastik levha üretim tecrübesi olan, yeni, değişik teknolojilere açık, üretimin her aşamasında çalışabilecek, kendisini gel..

İstanbul Anadolu / Tuzla Masel Kalıp Elemanları

TECRÜBELİ ve / veya YETİŞTİRİLMEK ÜZERE ÇOK SAYIDA ELEMANLAR ALINACAKTIR. Endüstri Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek okullarının tercihen kalıpçılık ile ilgili Bölümlerinden Mezun. ( Lise - Ortaokul mezunları da olabilir ) Tercihen plastik enjeksiyon kalıp sektöründe tecrübeli..

İstanbul Anadolu / Tuzla Sika Yapı Kimyasalları A.Ş.

Sika, 1910 yılında İsviçre’de kurulmuş, dünya çapındaki üretim ve satış ağıyla, yapı ve endüstri kollarında, özel kimyasallar konusunda faaliyet gösteren global bir gruptur. Sika, su yalıtımı, derz dolgu, çok amaçlı yapıştırma, zemin kaplama sistemleri, kimyasal beton katkıları ile yapı..

İstanbul Anadolu / Tuzla Çeksan

Tuzla'da bulunan tersanemizde çalışacak, askerliğini yapmış, Tuzla ve civarından oturan, üstten kumandalı portal vinç operatörü alınacaktır. Konusunda deneyimli olması mecburidir...

İstanbul Anadolu / Maltepe Nurplast92 Plastik İmalat Paz Tic Ltd Şti

Merhaba, Plastik enjeksiyon makinasında çalışacak, Tecrübesi olan, Kalıp ve hammadde bilgisi olan, Evli, Anadolu yakasında ikamet eden, (Firmamızın servisi bulunmamaktadır.) Çalışma arkadaşı aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Pendik Erdoğanlar Otomotiv

İş Tanımı: - Otomotiv sektöründe çalışmış - Gazaltı ve elektrik kaynağında tecrübeli..

İstanbul Anadolu / Pendik Erdoğanlar Otomotiv

Tezgah Operatörü: CNC Torna, İşleme Merkezi veya Matkapta çalışmak üzere..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Firma Adı Gizli

Makina sanayindeki 30 yıllık tecrübesiyle, beton makinaları üreten firmamıza kaynak yapabilen deneyimli kaynak operatörü arıyoruz. Kaynak konusunda en az 5 yıl tecrübeli, Makine çelik konstrüksiyon konularında kaynak yapabilen, Çelik boru kaynağı yapabilen, Teknik resim okuya..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Firma Adı Gizli

Makine sektörünün lider firmasından; Fabrikamızda istihdam edilmek üzere, aşağıda belirtilen özelliklere sahip, İstanbul Anadolu Yakası'ndan ikamet eden, askerlikle ilişiği olmayan takım arkadaşları arıyoruz. - CNC Torna kullanabilen, -Mastercam kullanabilen, - ..