İstanbul Anadolu Operatör İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Operatör
İstanbul Anadolu / Pendik Turan Makina

CNC FANUC KONTROL ÜNİTESİNİ BİLEN , MANUEL PROGRAM YAZABİLEN ANADOLU YAKASINDA İKAMET EDEN , ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ TECRÜBELİ ELEMAN ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Koral Kalıp

Ümraniye de bulunan kalıp üretimi yapan firmamıza, CNC dik işleme merkezi oparötörü alınacaktır. Aranan Nitelikler *Tercihen MYO mezunu, *Askerlikle ilişiği bulunmayan, *Makina parçaları ve kalıp üretiminde çalışmış, *Teknik resim okuyabilen, *Ölçü ve kontr..

HADDELEME BÖLÜMÜNE YETİŞTİRİLMEK ÜZERE OPERATÖR ALINACAKTIR . ÇALIŞMA SAATLERİ = SABAH 08:00 - AKŞAM 18 :00 CUMARTESİ VE PAZAR TATİLDİR YEMEK+YOL+SGK..

EKSANTRİK PRESLERDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE DEVAMSIZLIK YAPMAYACAK İŞ DİSİPLİNİ OLAN PRES OPERATÖRLERİ ALINACAKTIR ÇALIŞMA SATLERİ: SABAH 08:00 AKŞAM:18:00 CUMARTESİ+PAZAR TATİL YEMEK+YOL+SGK NOT: İŞE ALINACAK ELEMANLARIN AYDINLI VE ÇEVRESİNDEN OLMALARI TERCİH EDİLİR...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Akgül Vinç

Firmamız nezdinde çalıştırılmak üzere vinç operatörü aranıyor ...

FİRMAMIZA DENEYİMLİ PRES USTASI ALINACAKTIR. BAŞVURANLARIN AYDINLI VE ÇEVRESİNDEN OLMALARI TERCİH EDİLİR. ÇALIŞMA SAATLERİ: SABAH 08:00 AKŞAM : 18:00 CUMARTESİ-PAZAR TATİLDİR. MESAİ YAPILIR YEMEK+YOL+SGK..

İstanbul Anadolu / Tuzla Anar Otomotiv

İş Açıklaması İstanbul Tuzla Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde talaşlı imalat alanında faaliyet gösteren firmamıza CNC Operatör alımımız olacaktır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar * Tercihen "Teknik Lise" ve/veya "Endüstri Meslek Lisesi" mezunu veya Mesleki eğitim al..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Linwood Decor

Firmamız duvar panelleri üreten tamamen strafor malzemesi ile çalışan bir firmadır. Aradığımız eleman baskı makinalarında çalışacak panellere boyama işlemi yaptıracaktır. Yeri geldiğinde gece vardiyasında sorun çıkarmadan çalışacaktır. Bilgisayar programlarından anlayan ilk tercihi..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Revizyon Makina

CNC Tezgah Operatörü: * Yetiştirilmek üzere veya yetişmiş. * Tercihen daha önceden aktif olarak parça ve kalıp işlemiş , tezgah ve takım bilgisi olan . * Tercihen Parça ve takım sıfırlama konusunda hassas ve disiplinli çalışan,, * Tercihen Teknik resim okumasını bilen ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Formülsoft Yazılım & Telifmetre

Kadıköy Hasanpaşa'da bulunan firmamıza, Radyo ve Televizyon'da yayınlanan müzik, reklam vb. içerik girişi yapacak arkadaşlar aranmaktadır. 1997 kuruşlu olan firmamız 2005 yılından bu yana Reklam ve Eser Takibi konularında sanatçılar, yapımcılar ve meslek birliklerine hizmet vermektedir...